Panasonic: 4K Ultra HD OLED TV szeptembertől a kínálatban?

1. Oldal

Egy bő hónap múlva nyitja kapuit a berlini IFA 2015 kiállítás, ahol hivatalosan még meg nem erősített információk szerint a Panasonic bemutatja első piacra kerülő 4K Ultra HD OLED TV-jét, a hajlított 165 centis képernyőjű 65CZ950-et.


A Panasonic az elmúlt évek számos kiállításán mutatott már be prototípus OLED TV-ket. A 2015. márciusi frankfurti termékbemutatójukon pedig már megerősítést nyert, hogy valamikor idén piacra is kerül OLED TV-jük.

Panasonic_4K_OLED_TV.jpg
Úgy tűnik szeptemberben végre megjelenik az első piacképes Panasonic OLED TV, amit egy a gyártóhoz közelálló, de meg nem nevezett forrás szerint a berlini IFA 2015 kiállításon mutatnak be.

A Panasonic 65CZ950 típusszámú OLED TV 165 cm (65 inch) átlójú képernyője ívben hajlított és 4K Ultra HD felbontású lesz. A készülékben alkalmazott White OLED technológiájú panelt az LG gyártja és passzív polarizált sztereoszkóp képmegjelenítésre is alkalmas megfelelő 3D szemüvegen át. A 4K ISF és THX minősítésű készülékre a Panasonic minden bizonnyal a Firefox OS alapú Smart TV platformot telepíti majd.

Az új modellel kapcsolatban még sok részlet ismeretlen, így az ára és a pontos piacra kerülése is, de egy hónap múlva minden kiderül.

Kapcsolódó linkek:

LG: OLED TV partnerség kínai és japán cégekkel
Panasonic: mit kínálnak a 2015-ös TV-k képminőségben?
Panasonic: jön a Firefox OS alapú Smart TV platform

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .