Pioneer BCS-707: új Blu-ray házi-mozi rendszer júliustól

1. Oldal

A júliustól kapható Pioneer BCS-707 Blu-ray Disc HD házi-mozi rendszer BD-Live kompatibilis Blu-ray lejátszóként a HD hangsávok megszólaltatására is képes és USB, iPod/iPhone, Bluetooth valamint DLNA kompatibilis csatlakoztatást is biztosít.
A Pioneer új, 5.1 csatornás Blu-ray Disc HD házi-mozi rendszere, a BCS-707 négy padlón álló hangsugárzó oszlopból, egy centersugárzóból, egy keskeny kivitelű passzív mélysugárzóból valamint a végfokozatokat (5 x 180W + subwoofer 210W) is tartalmazó központi egységből áll. A rendkívül letisztult formaterv meghatározója a fényesre polírozott fekete akril felületek, és a központi egység előlapján megjelenő fehér megvilágítás a kijelzőn és a hangerőszabályzó tekerőgombja körül.

Pioneer_BCS-707.jpg
A BCS-707 szinte minden ismert optikai lemezformátumot felismer és kezel, Blu-ray Disc lejátszóként a BD-Live Profile 2.0 követelményeknek is leget tesz. HDMI kimenetén természetesen képes a 1080p másodpercenként 24 képkockás lejátszásra is akár 12 bites Deep Colour színfelbontás támogatással. A rendszer a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio Essential dekódolással a legkorszerűbb surround HD hangformátumok megszólaltatására is alkalmas.

Pioneer_BCS-707_kozponti_egyseg.jpg
Házi-mozi rendszerként igazán gazdag média csatlakoztatási lehetőségeket kínál a BCS-707. Az Ethetnet hálózati port a BD-Live funkcióhoz szükséges internetes kapcsolat mellett DLNADLNA kompatibilitást is biztosít PC-ről vagy más a hálózati tárolóról való kép, zene és video fájleléréshez. Mindez az előlapi USB csatlakozón keresztül is lehetséges, és egy külön Mini-Jackhez is csatlakoztatható hordozható zenelejátszó. Bluetooth vezeték-nélküli kapcsolaton keresztül is lehetséges a zenelejátszás mobilkészülékekről és laptop PC-kről. A rendszerhez iPod/iPhone is csatlakoztatható – mellékelnek is hozzá egy azok fogadására szolgáló bölcsőt –, iPod-ról videolejátszás is lehetséges.

A BCS-707 USB-n és DLNA-n keresztül is támogatja a DivX, DivX HD, és MKV formátumú videók, a WMA, MP3 és AAC formátumú audiók, valamint a JPEG PNG képek lejátszását. Sajnos a médiafájlok méretét korlátozza, hogy NTFS partíciójú tárolót nem kezel a rendszer, így a nagyobb méretű DivX HD, és MKV fájlok lejátszása nem lehetséges. A készülék viszont alkalmas, CD-k kétszeres sebességű USB-re (MP3) „rippelésére” is.

A Pioneer BCS-707 júliustól lesz kapható 189.900 Ft javasolt fogyasztói áron.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: 2010-es új Blu-ray lejátszók hálózati funkciókkal
Pioneer: az új vevőerősítők iPhone/iPod Touch vezérlése
Pioneer: a 2010-es új AV vevőerősítőkről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .