Pioneer: az új vevőerősítők iPhone/iPod Touch vezérlése

1. Oldal

A Pioneer nyáron piacra kerülő új AV vevőerősítői közül a VSX-920, VSX-1020/VSX-1025 modelleket egy iPhone/iPod Touch grafikus kezelőfelületű alkalmazással, az iControlAV-val is lehet vezérelni.
Pioneer_iControlAV_kep.jpg
A 2010-es Pioneer AV vevőerősítők közül a VSX-920, VSX-1020/VSX-1025 modellek tehát nemcsak saját távirányítójukkal kezelhetőek, de egy az iPhone mobiltelefonokra illetve iPod Touch hordozható médialejátszóra ingyenesen letölthető iControlAV alkalmazással is. Az alkalmazás vezeték-nélkül kontrollálja az erősítőt, de ehhez annak Ethernet csatlakozóján keresztül egy WiFi útválasztóhoz vagy kapcsolóhoz (router, switcher) kell csatlakoznia.


Az alkalmazás az alábbi vezérelhető elemek grafikus reprezentációjából áll:

Pioneer_iControlAV App.jpg
Control – Lehetővé teszi a hangerő beállítását, a némítást, a bemenetek közötti kiválasztást és kapcsolást az összes zónához, és érintésre kijelzi az audio/video státusz információkat a képernyőn.
Precision -A PQLS és a Phase Control (fázis kontrol) funkciók ki- és bekapcsolását biztosítja.
Balance – Az érintőképernyőn újjal beállítható a hangsugárzók 360 fokos körülölelő hangjának egyensúlyi szintje az aktuális hallgatási pozícióban.
Emphasis – A mobileszköz megdöntésével és tartásával beállítható a center hangsugárzón a dialógus illetve a mélysugárzón a basszus szintje az optimális tisztaságú hangsáv érdekében, dinamikus énekhanggal vagy extra basszusokkal videojátékokhoz.

Az iControlAV alkalmazás a gyártó következő geberációs Blu-ray lejátszóinak fontosabb kezelési funkcióit is tartalmazza.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: a 2010-es új AV vevőerősítőkről
Pioneer: információk a 2010-es új belépő AV vevőerősítőkről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .