Pioneer DVR-930H-S az új csúcs HDD/DVD felvevő

1. Oldal

A Pioneer HDD/DVD felvevőinek csúcsán a rövidesen kapható DVR-930H-S áll, mely 400 GB merevlemezével és a legújabb fejlesztésekkel büszkélkedhet.
A fényes akril fekete és ezüst kombinációjú előlap esztétikusan illeszkedik bármely környezetbe, és a doboz valóban kiemelkedő műszaki tartalmat takar.


DVR-930H-S.jpg
A DVR-930H-S merevlemezére akár 700 órányi videó rögzíthető, és a magas minőségű MPEG kódolásnak köszönhetően akár nyolcórányi műsort lehet felvenni egy egyoldalas (4,7 GB) DVD-R/DVD-RW lemezre. A beépített nagysebességű DVD író optimális használatával a videó könnyedén átírható a HDD-ről DVD-re. Az átírás gyorsasága a felvételi módtól és az írható lemeztől függően akár a valós idő több mint 50-szeresével is elvégezhető.

HQ Video Recording.jpg
Az új rekorder egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a bejövő videojelet azonnal analógból digitálissá alakítja és azután a teljes digitális tartományban teljes 10-bites felbontású a jelfeldolgozás. Az átalakítás a képek lehető legjobb minőségét biztosítja, és az összes, közte az RGB analóg bemenetre is vonatkozik. A PAL videojeleken egy adaptív 5-képsoros fésűszűrő végzi az optimális világosságjel és színjel (Y/C) szétválasztást, a lehető legkisebb színátszivárgással és képpont zavarással. A digitális feldolgozás része egy időalap korrektor, mely stabilizálja a jelet és megszünteti az analóg videofelvételekre jellemző bizonytalanságot.

A DVR-930H-S-ben a képminőséget a Pioneer „Picture Creation” képfeldolgozásával javítják tovább, és a videojel lejátszásának integritását a teljes egészében 10-bites digitális, jelromlás nélküli HDMI csatlakozás biztosítja. Az analóg videojel előállítása is igényes köszönhetően a 108MHz/14-bites videó D/A konverternek, mely a szokványos átalakítók korlátain felülemelkedve javítja a felbontást. A Pioneer legújabb, csak a csúcskészülékeibe épített VQE9 jelentősen javítja a progresszív jelfeldolgozás funkciót minden képtartalom esetén. A felvevőben ott a „PureCinema” progresszív képfrissítés is, mely a nagyon stabil moziszerű képélmény érdekében duplázza meg a képkimenet frissítést.

GuidePlus+.jpg
A felvevő programozását és használatát segíti a korszerűsített GUIDE Plus+ elektronikus műsorújság (hazánkban még nem működik). Ez akár hétnapos műsorlistát tartalmaz, és a részletes TV-csatorna és műsorleírás alapján egy gombnyomásos programozást tesz lehetővé. A felhasználók szokásait tanulmányozva a gyártó egy igen intuitív és könnyen használható grafikus kezelői felületet (GUI) tervezett. Már az első használat során élvezhető annak egyszerű, kényelmes és világos képernyőn megjelenő kezelési lehetőségei.

DVR930_alja.jpg
A ház stabilitására is ügyeltek, mert ez is meghatározó a kép és hang minősége szempontjából. A kétrétegű ház elnyeli a nem kívánt külső és belső rezgéseket stabil audió/videó jelfeldolgozást és visszaadást biztosítva.

A DVR-930H-S támogatja a WMA és MP3 tömörített hangformátumok lejátszását csakúgy, mint fotónéző alkalmazásával a CD-re rögzített JPEG képek megtekintését. Felvétel készíthető a beépített analóg TV tunerről, az optimális minőséget biztosító SCART RGB bemenetről, és digitális kamerák számára a DV be/kimeneten keresztül.

A DVR-930H-S HDD/DVD felvevő csúcsmodell november elején érkezik és 380.000 Ft körül lesz az ára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .