Pioneer: két új, mindent egyben tartalmazó plazma TV

1. Oldal

TV vevővel és hangsugárzókkal egybeépített modellekkel bővíti plazma TV választékát a Pioneer. A mindent egyben tartalmazó készülékek kiváló képminőségét a gyártó 6. generációs plazmapanelje garantálja, és természetesen HD-ready minősítésűek.


A moduláris felépítésű FDE és XDE (például PDP-436FDE2719, PDP-436XDE2717) plazma TV változatok továbbra is kiválóan illeszkednek a házi-mozi alkalmazásokhoz, ahol a számos készülék – DVD lejátszó, AV vevőerősítő stb. – a lehető legrövidebb kábellel csatlakoztatható a külön médiavevőhöz. Ez utóbbit mindössze egy vezeték köti össze a képernyővel, amiben többnyire nincs szükség hangsugárzókra.

PDP-436RXE_lifestyle.jpg
Az új PDP-436RXE2813 és PDP-436SXE viszont a helyszűkében lévő, tipikusan TV készüléket kereső vásárlóknak készülnek, s ezért a képernyővel egybeépítve tartalmazzák a TV vevőt és a hangsugárzókat. Mindkét modell műszakilag a Pioneer EISA díjra érdemesített 6. generációs plazma paneljére épül. A Pure Black technológia ragyogó képet és egyedülálló feketeszintet ígér. A képernyő tükröződését szinte teljesen kiküszöbölték, és az új plazmapanel generáció alacsonyabb teljesítményfelvétele miatt sokkal gazdaságosabbak is.

PDP-436RXE.jpg
Az új PDP-436RXE2813 modell tudását tekintve szinte azonos a PDP-436FDE2719-vel, vagyis a mindent egyben tartalmazó készülékben hasonló analóg TV vevő van, és HDCP kompatibilis HDMI bemenettel is rendelkezik. A PDP-436SXE a föld-sugárzású digitális DVB-T adások vételére alkalmas tunert is tartalmaz. Mindkét új plazma TV 1024×768 pixel felbontású képet képes előállítani és mindenben megfelel a HD-ready követelményeknek, vagyis alkalmas a nagyfelbontású videoforrások képnek megjelenítésére.

A PDP-436RXE2813 már februártól kapható idehaza is 699.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, a PDP-436SXE várhatóan árpilisben érkezik és ára 799.900 Ft lesz.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer plazmaújdonságok az IFA-n
Pioneer sajtókonferencia az IFA előtt IV.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .