Pioneer VSX-S310, VSX-S510: kapható a két új karcsú AV vevőerősítő

1. Oldal

A Pioneer 5.2 csatornás VSX-S310 és 6.2 csatornás VSX-S510 AV vevőerősítői D osztályú végfokokat 4K Ultra HD jelátvitelt előlapi USB és iPod/iPhone csatlakozást kínálnak, valamint VSX-S510 hálózati funkciókat is.
Az új kompakt Pioneer VSX-S310 és VSX-S510 AV vevőerősítők D osztályú végfokozatai 110W csatornánként teljesítményt nyújtanak. A VSX-S510 plusz csatornája egy hátsó hangszóró vagy egy passzív mélynyomó meghajtására használható fel.

Pioneer_VSX-S310-S.jpg
Mindkét új modell a gyártó MCACC mikrofonos, többcsatornás akusztikai kalibráló rendszerével méri és elemzi a szoba és a hangsugárzók együttes hangjellemzőit, majd kalibrálja azokat az optimális megszólaláshoz. Ehhez illeszkedve Phase Control funkció biztosítja, hogy a hangok azonos fázisban érkezzenek a hallgatási pozícióba, az Advanced Sound Retriever funkció pedig javítja a 2 csatornás tömörített audió minőségét.

Az új kompakt AV vevőerősítők előlapján lévő USB port közvetlen digitális iPod/iPhone audió lejátszást, a VSX-S510 esetében pedig iPad és iPad mini csatlakozást is biztosít.

Pioneer_VSX-S510-K.jpg
A VSX-S510 hálózatra csatlakozva vTuner internetes rádiókat, Spotify Connect funkcióval pedig zenei stream-eket szólaltathat meg, Windows 8 kompatibilitása révén és DLNA 1.5 kliens lejátszóként pedig a hálózaton át küldött zenei bitfolyamokat. AirPlay technológiával iOS eszközök zenetárait, a HTC Connect funkcióval pedig a HTC okostelefonok zenei tartalmait is le tudja játszani vezeték-nélküli kapcsolaton keresztül. Az opcionálisan AS-BT200 adapterrel a VSX-S510 Bluetooth audiót is fogadhat.

A VSX-S510 az egyre népszerűbb nagyfelbontású WAV, FLAC és AIFF fájlok (192 kHz/24 bit és 96 kHz/24 bit), valamint Apple Lossless fájlok USB-n vagy hálózaton keresztüli lejátszására is képes mégpedig szünetmentesen. Mindkét vevőerősítő lejátssza a tömörített MP3, WMA és AAC zenei fájlokat is.

A hálózatra csatlakozó VSX-S510 a Pioneer ControlApp alkalmazással is kezelhető iOS és Android mobilkészülékről egyaránt, sőt tartalmak bitfolyamai is átküldhetőek utóbbiakról.

A VSX-S510 hat HDMI bemenete közül egy az előlapon található, ami egyben MHL 2.0 kompatibilis Android készülékek csatlakoztatását, vezérelhetőségét és töltését is biztosítja. A VSX-S310 4 HDMI bemenettel rendelkezik.

Az új Pioneer AV vevőerősítők új, energiatakarékos ECO módja a két új kompakt modellben is működik, csökkentve az energiafogyasztást és közben fenntartva a hangminőséget.

A csak 85 mm magas és 316 mm mély készülékek könnyen elhelyezhetőek kis helyen is.

Pioneer_2013_VSX-S.jpg
A VSX-S310 és VSX-S510 AV vevőerősítők már kaphatóak, 109.900 illetve 144.900 Ft ajánlott fogyasztói árakon.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: a 2013-as alap AV vevőerősítőkről (Frissítve)
Pioneer BDP-160: új Blu-ray 3D lejátszó mobilkészülékekhez
Pioneer: a 2013-as felsőkategóriás AV vevőerősítők jellemzőiről
Pioneer: a 2013-as házi-mozi, azaz médiacenter rendszerek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .