PlayStation Now online játék a 2015-ös Samsung okos TV-ken

1. Oldal

A jövőt sokan a konzol nélküli online szolgáltatásként elérhető játékokban látják, mint amilyen a PlayStation Now, ami a jövő évi Samsung Smart TV-k egy részén is megtalálható majd.


A PlayStation Now játékok éppúgy adatfolyamként érhetőek el, mint a Netflix filmek, vagyis nem kell nagyméretű állományokat letölteni, és nincs szükség külső eszközökre csak egy gyors internetkapcsolatra és egy okos készülékre amire fel van telepítve a PlayStation Now alkalmazás. Na jó, egy a játékvezérlő sem árt, ha van.

PlayStation Now.jpg
A Sony már korábban bejelentette, hogy PlayStation Now megjelenik majd ki okostelefonokon, táblagépeken, a Smart TV-ken és más eszközökön is. A Samsung és a Sony most azt is megerősítették, hogy már 2015 n első felében a szolgáltatás rajta lesz bizonyos Samsung okos TV-ken. Arról nem tudni, hogy működni fog-e az online játék a 2014-es vagy korábbi Smart TV-ken, vagy csak a legújabb 2015-ös modelleken.

A PlayStation Now jelenleg az Egyesült Államokban és Kanadában működik, de 2015-ben kiterjesztik a szolgáltatást további régiókra. A Sony elmondása szerint, több mint 200 PS3 és PS2 játék elérhető.

Híresztelések szólnak arról is, hogy a PlayStation Now megjelenik Android platformon is, miután a Sony ezt készül alkalmazni saját okos TV-in 2015-től. A hivatalos bejelentés az egy hét múlva kezdődő CES 2015 kiállításra várható.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: a CES 2015 kiállításon ott lesz a Tizen Smart TV
A Sony jövőre még kevesebb TV-t kínál majd
Android TV: a Sony, a Sharp és a Philips kész a platformra
Kétszer annyi PS4 és Xbox One fogyott eddig, mint elődeikből

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .