Samsung: három hónapig ingyenes az Apple TV+ a márka okos TV-in

A 2018-tól gyártott Samsung okos TV-k tulajdonosai november 28-ig használhatják ki az ingyenes az Apple TV+ használatára vonatkozó ajánlatot közvetlenül készülékük Apple TV app alkalmazásából.


A Samsung közleménye szerint: „Mától (augusztus 25-től) november 28-ig a Samsung okos-TV tulajdonosok világszerte három hónap ingyenes Apple TV+ használatára iratkozhatnak fel. A 2018-2022-es Samsung Smart TV modellekkel rendelkező jogosult fogyasztók ezt a korlátozott ideig érvényes ajánlatot a Samsung TV kezdőképernyőjén az Apple TV app alkalmazás megnyitásával és a képernyőn megjelenő utasításokat köveve válthatják be.”

Samsung TV Apple TV+

Az Apple TV+ streaming szolgáltatás kizárólag sajátgyártású tartalmakat kínál. Ezek között olyan díjnyertes és inspiráló eredeti sorozatok és filmek láthatóak, mint a 3 Oscart, köztük a legjobb film címét is elnyert CODA, a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso vígjátéksorozat, és sikersorozatok, mint a Severance, a Loot, a Pachinko, a For All Mankind, valamint Isaac Asimov ikonikus regénysorozatának első filmes adaptációja az Alapítvány (Foundation). Egyes országokban sportközvetítések is nézhetőek a platformon.

Samsung TV-ken a streaming szolgáltatás tartalmai  4K HDR10 képpel, a 2022-es Neo QLED és QD-OLED modelleken pedig már a Dolby Atmos hangformátum támogatásával élvezhetőek.

Az ajánlat a 2018-tól gyártott Samsung TV-ken érhető el, mert az Apple TV app alkalmazás s vele az Apple TV+ és az iTunes filmkatalógus a 2019-es és bizonyos 2018-as készülékeken már megtalálható.

Az Apple TV+ streaming szolgáltatás amúgy a 7 napos ingyenes próbaidőszak lejártával havi 1.890 Ft-ba kerül, vagyis a fenti promóciós ajánlatával 5.670 Ft spórolható meg.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .