Samsung: kapható az ívben hajlított OLED TV Koreában

1. Oldal

A Samsung Electronics bejelentése értelmében, 15 millió koreai won (kb. 3 millió Ft) áron megvásárolható a cég ívben hajlított OLED képernyőjű TV-je Korea nagyobb üzleteiben.

A Samsung első OLED TV-jének forgalomba kerüléséről szóló hírek után, néhány napja immár hivatalos bejelentés erősítette meg, hogy már megvásárolható a márka első ilyen készüléke, ami meglepetésre az év elején a CES 2013 kiállításon bemutatott ívben hajlított OLED TV.

Samsung_Curved_OLED-TV.jpg
A megvásárolható ívben hajlított OLED képernyőjű készülékről túl sok minden nem tudható, még a típusszáma sem ismert, és csak feltételezhető, hogy képmérete 140 centis (55 hüvelyk). Az új íves OLED TV designját az „időtlen aréna” ihlette, azaz a képernyőt egy olyan keretbe illesztik, aminek hajlított alakja az arénák görbületét idézi. Így a néző szinte bármely szögben tekint a TV képernyőjét, azt ugyanazon távolságban látja, ami sokkal életszerűbbé teszi az élményt. A készülék „prémium fémekből” készül, ami az elegancia és a kifinomultság érzését kelti.

Az ívben hajlított OLED TV egyedülálló szolgáltatásokat és technológiákat kínál. A szűkszavú bejelentés ezek közül csak a két néző számára eltérő TV műsor nézését – és a mellékelt fülhallgatóval ellátott szemüveg révén hallgatását – lehetővé tevő „Multi View” funkciót, és a márka prémium Smart TV-i jövőbeli műszaki megújulási lehetőségét biztosító „Evolution Kit” megoldást emeli ki.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a készülék mikor és mennyiért kerül forgalomba Koreán kívül.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: 2013 végére kész az új OLED TV panelgyártó üzem
195 centis LG és 190 centis Samsung OLED TV-k az IFA-n?
Samsung: júniusban kezdik árusítani Koreában az OLED TV-t
LG: még idén piacra kerül az ívre hajlított OLED TV
OLED TV: az LG TV-jénél 1,5-szer drágább lesz a Samsungé?
LG: szállítják az első OLED TV-ket és új gyár épül
LG, Samsung OLED TV együttműködés kormányzati nyomásra?
Samsung: hajlított OLED TV a CES 2013-on

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .