Samsung: kapható az új hibrid csöves házi-mozi rendszer is

1. Oldal

A Samsung hibrid csöves erősítő technológiát alkalmazó házi-mozi rendszere és a teljes értékű webes böngészőt kínáló többi Blu-ray házi mozi rendszer valamint a fejlett internetes képességekkel rendelkező Blu-ray lejátszók is kaphatóak már.

A Samsung belépő szintű HT-E330 5.1-es 330W-os DVD lejátszós házi-mozi készletét (bruttó ajánlott ára 39 900 Ft) kivéve a gyártó összes Blu-ray házi-mozi rendszere – a HT-E4500-tól kezdődően – már a 2012-es „Smart Hub” platformot és teljes értékű webes böngészőt kínál.

Samsung_HT-E6750W.jpg
Az idei csúcskategóriás 7.1 csatornás Blu-ray 3D házi-mozi rendszer, a 369 900 Ft ajánlott bruttó áron kapható HT-E6750W. Ebben a Samsung elég látványos módon egy általa szabadalmaztatott hibrid technológiát alkalmaz, ami az elektroncsöves és a digitális erősítőket kombinálja.

Samsung_HT-E6750W_reszlet.jpg
Az 1330 wattos összteljesítményű rendszer Hi-Fi hangminőséget ígér és a gyártó „3D Sound Plus” eljárásával a 3D kép mozgásához és mélységéhez illeszkedő hangzást. A forgatható hangsugárzók fölfelé irányíthatóak, így a mennyezetről visszaverődött hangok fölülről érik a hallgatót. A vezeték-nélküli hátsó hangsugárzók a rendszer rugalmas elhelyezését biztosítják további kábelek lefektetése nélkül.

A Samsung HT-E5550 Blu-ray 3D házi-mozi rendszere is vezeték-nélküli hátsó hangsugárzókkal állítja elő a térhangzást 169 900 Ft ajánlott bruttó végfelhasználói áron. A hat hangsugárzós 5.1 csatornás rendszer virtuális 7.1 csatornás hangélményt képes nyújtani, és ebben a rendszerben is működik a „3D Sound Plus” eljárás. A BD Wise Plus funkció automatikusan beállítja a Samsung TV-t, s ezzel mindig optimális képet garantál. A csúcskategóriás rendszerhez hasonlóan ez is két 1.4a verziójú HDMI bemenetet kínál set-top box vagy játékkonzol csatlakoztatásához, és egy iPod/iPhone dokkolót.

A HT-E6750W és a HT-E5550 házi-mozi rendszerek beépített Wi-Fi és Wi-Fi Direct csatlakozási lehetőséggel, teljes értékű web böngészővel, valamint sok száz a Samsung Apps által biztosított prémium alkalmazással kerülnek forgalomba. A felhasználók a Facebook és Twitter oldalakhoz is hozzáférhetnek.

A Samsung új 2012-es Blu-ray lejátszói is kaphatóak már. A Blu-ray lemeznél alig valamivel nagyobb BD-ES6000 Blu-ray 3D lejátszó 64 990 Ft ajánlott bruttó fogyasztói áron kapható.

Kapcsolódó linkek:

Samsung: már idehaza is kaphatóak a 2012-es Smart TV-k
Samsung: két új 2012-es Blu-ray 3D lejátszóról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .