Sharp: az első AQUOS TV-k Moth Eye technológiával

1. Oldal

A Sharp egyelőre csak Japánban, de már idén piacra viszi AQUOS Quattron 3D XL TV szériáját a képernyő tükröződését jelentősen csökkentő Moth Eye technológiával.

Japánban november-december során kerülnek forgalomba a 117 és 203 cm (46 – 80 inch) közötti képméretű új Sharp XL9 sorozatú LCD TV modellek. Ezek a gyártó első LCD TV-i, amelyek képernyőjéről a Moth Eye szűrőbevonatnak köszönhetően sokkal kevesebb a szoba ablakán át belépő vagy a TV körüli lámpákból származó fény verődik vissza. Így a készülékek képe még nappali vagy erősebb környezeti megvilágítás mellett is élénk és kontrasztos marad.

Sharp_AQUOS_XL.jpg
A készülékekben teljes 1080p HD felbontású Quattron technológiájú LCD paneleket alkalmaznak él LED megvilágítással, 240Hz-es képfrissítéssel és a készülékek 3D képmegjelenítésre is képesek aktív 3D képzáró szemüveggel.

A Sharp új csúcskategóriájú modelljei – ahogy ez ma már elvárható – médialejátszó és Smart TV funkciókat is kínálnak, okostelefonon vagy táblagépen futtatott alkalmazással is vezérelhetőek és a készülékekbe 5 hangszórót építenek (2 nagyfrekvenciás és 3 közép-mély sugárzót), amelyeket 15W teljesítmény hajt meg.

Az új Sharp széria modelljei már csak jövőre kerülhetnek az európai piacra.

Kapcsolódó linkek:

Sharp: új LCD TV technológiák a CEATEC-en
Sharp: új IGZO alapú félvezetős képernyők az IFA 2012-n
Sharp: a világ legnagyobb LED LCD televíziója az IFA 2012-n
Sharp: hat új nagyképernyős TV a kínálatban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .