Sonos: már két Sub mélynyomó is lehet a hangrendszerben

A Sonos S2 szoftverplatform legújabb verziójával már két Sub mélynyomó adható a házimozi hangrendszerhez, és új olcsóbb beépített mikrofonok nélküli Dolby Atmos hangprojektor jelent meg, az Arc SL.


A Sonos Arc, Beam, Playbar, Playbase vagy Amp készülékekhez mostantól akár már két Sonos Sub is párosítható, ha több mélyhangra van szükség az adott helyiségben. A Sonos S2 tegnap kiadott legújabb szoftververziója tartalmazza, hogy a frissítéssel: „Most akár két Sub is adható a Sonos házimozi összeállításhoz”, a mélynyomók beállítását magyarázó weboldalon pedig az is olvasható, hogy „egy második Sub hozzáadásakor legalább a Sub-ok egyikének Sub (Gen 3.) – azaz 3. generációs változatnak – kell lennie.”

A második vezeték-nélküli mélynyomó ugyan plusz kb. 270.000 Ft-ba kerül, a megoldás tehát nem éppen olcsó, de használatának lehetőségét állítólag már sok felhasználó hiányolta.

A Sonos Arc hangprojektor némileg olcsóbb (750$ helyett 700$) változata kerül rövidesen piacra egyelőre csak az USA-ban és Kanadában. A Sonos Arc SL nem tartalmazza azt a négy távol-téri mikrofonból álló elrendezést, mely a hangsegéd aktiválásához „fejlett hangnyaláb-formázást és többcsatornás visszhangelnyomást használ”, de egyebekben nem változik a hangprojektor hardvere, designja és tudása.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .