Sony: 3D promóciós videókat kínáló szolgáltatás indult

1. Oldal

A Sony „3D Experience” elnevezésű szolgáltatása igény szerint és ingyenesen kínálja 3D filmek, zenei videók és sportesemények előzeteseinek illetve összefoglalóinak bitfolyamait a BRAVIA 3D LCD TV-k és más 3D készülékek számára.
A Sony Europe július 13-án bejelentette és el is indította új ingyenes „3D Experience” igény szerinti „streaming” szolgáltatását, mely számos promóciós videoklipet és kísérleti tartalmat kínál 3D-ben, többek között „Wimbledon 2011” címmel a wimbledoni teniszdöntők 3D-ben közvetítése összefoglalóját is. A szolgáltatás a 3D képmegjelenítésre alkalmas Sony BRAVIA LCD TV-ken azonnal a vásárlás után regisztráció nélkül elérhető, és minden más a BRAVIA Internet Video on-line TV műsorok és webes videotartalmak nézésére szolgáló funkcióval felruházott Sony Blu-ray 3D lejátszón és Blu-ray 3D házi-mozi rendszeren is hozzá lehet majd férni a tervek szerint. Kezdetben öt országban: az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, az Egyesült Államokban és Kanadában indul el a szolgáltatás.

Sony_3DExperience.jpg
„3D Experience” a sokgéle műfajban a 3D tartalmak széles választékához biztosít azonnali hozzáférést kezdetben mintegy 30 címmel indítva a szolgáltatást. Megtekinthetőek a szolgáltatással olyan 3D filmek előzetesei, mint a Zöld Darázs (Green Hornet) és a Rém rom (Monster House) zenei promóciós 3D videók és 3D dokumentumfilmek is. Előretekintve a Sony azt tervezi, hogy tovább bővül majd a tartalomkínálat és a „3D Experience” szolgáltatást igyekszik úgy népszerűsíteni a tartalomgazdák között, mint egy fórumot, amelyen bemutathatják 3D kínálatukat.

Kapcsolódó linkek:

Sony: 2011-es Blu-ray lejátszók 3D és online tartalmakhoz
Wimbledoni teniszdöntők 3D-ben közvetítve
Opera böngésző Sony tévékben és Blu-ray lejátszókon
Sony: 2011-es BRAVIA TV-k több internettel és 3D-vel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .