Sony: beharangozó a displaytechnológia újabb áttöréséről

Beharangozó videója alapján a Sony január 6-ára tervezi „a prémium direkt-megjelenítő displaytechnológia következő áttörésének bemutatását”.


Az alábbi „Coming Soon: Sony’s Premium Direct-View Display” (lefordítva „Hamarosan jön: a Sony prémium direkt-megjelenítő Display) címen közzétett videoelőzetes röviden emlékeztet a cég displaytechnológia terén elért innovációi és mérföldkövei hosszú történetére, és arra, hogy a Sony úttörő volt a mikro LED technológiában is. A CES 2012 kiállításon mutatkozott be az első microLED technológián alapuló Sony Crystal LED Display prototípus display, majd később a megjelentek a 2019-től már házi célra is elérhető a Crystal LED moduláris képernyőrendszer.

A videó „a prémium direkt-megjelenítő displaytechnológiában (elért) következő Sony áttörés bemutatására” invitál, amit „arra terveztek, hogy a tartalmat hűen, az alkotó szándéka szerint keltse életre”. A Sony a bemutatót 2021. január 6-ára hirdette meg.

A Sony Professional Solutions által közzétett videó alapján erősen feltételezhető, hogy egy újabb, feltehetően mikro LED technológiájú moduláris képernyő bejelentése elé nézünk.

A Samsung nemrég jelentette be világszerte kapható az első MicroLED TV-jét, ami már nem moduláris felépítésű, de a 279 centis (110”) készülék várható ára a 170 millió koreai won (kb. 46 MFt)  még mindig tetemesnek mondható.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .