Sony: Eurosport videók a BRAVIA Internet Video-n

1. Oldal

A sportrajongók már az Eurosport online videóit is élvezhetik a Sony BRAVIATV-k illetve Blu-ray Disc lejátszók BRAVIA Internet Video szolgáltatásán.
A Sony és az Eurosport együttműködése révén, a BRAVIA TV-k , Blu-ray Disc lejátszók és Blu-ray Disc lejátszós házi-mozi rendszerek tulajdonosai online sport videókat tekinthetnek meg. Mindezt PC használata nélkül, nagyképernyőn. Az Eurosport elektronikus könyvtára rendkívül széles online tartalmat kínál, többek között a futball, a tenisz, a kerékpározás, a téli sportok, a snooker, a golf, az atlétika és sok más témában.

Sony_Eurosport.jpg
Május elejétől váltak elérhetővé az Eurosport online videói a fent említett BRAVIA Internet Video platformot futtató készülékeken. Európában már 59 országban elérhető a szolgáltatás. Az angol, francia, német, spanyol, svéd, lengyel, és orosz nézők saját anyanyelvükön is elérhetik a tartalmakat ingyenesen és mindenféle korlátozás nélkül. A hatalmas Eurosport online video állomány óránként frissül, így mindig lehet újdonságot találni.

A BRAVIA Internet Video jóvoltából olyan videómegosztó oldalak is elérhetők, mint a YouTube, a Dailymotion és sok más egyéb tartalom mellett az AXN magyar nyelvű videocsatornája is.

Kapcsolódó linkek:

Sony: FIFA VB kollekció a BRAVIA Internet Video-n
Sony: a 2010-es Blu-ray Disc lejátszós házi-mozi rendszerek
Sony: a 2010-es Blu-ray Disc lejátszók
Sony: a 2010-es BRAVIA TV-kről
Sony: BRAVIA Internet Video on-line műsorokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .