Sony: BRAVIA Internet Video on-line műsorokhoz

1. Oldal

A Sony 2010 elején Európában megjelenő BRAVIA TV-iben, Blu-ray Disc lejátszóiban és Blu-ray házi-mozi rendszereiben már működik majd az on-line TV műsorok és webes videotartalmak nézésére szolgáló BRAVIA Internet Video funkció.
Európában csakúgy, mint világszerte az emberek egyre hosszabb videókat néznek egyelőre jórészt számítógépük képernyőjén. S mivel a műsorszolgáltatók TV műsoraikat ma már az interneten is elérhetővé teszik, ezért ez a trend csak erősödik. A Sony azzal igyekszik élvezhetőbbé tenni a hosszabb internetes TV műsorok nézését, hogy a számítógépről a TV képernyőjére igyekszik átvinni az ilyen tartalmakat.

Sony_BRAVIA_internet1.jpg
A BRAVIA Internet Video elnevezésű funkció teszi majd lehetővé a nézőknek, hogy természetes módon és kényelmesen nappalijukban nézhessék az on-line TV műsorokat BRAVIA TV-jük, Blu-ray Disc lejátszójuk vagy Blu-ray házi-mozi rendszerük jóvoltából. Az ilyen készülékek várhatóan 2010 első felében jelennek meg. A Sony Emmy díjjal jutalmazott XMB™ (XrossMediaBar) kezelőfelületével a BRAVIA Internet Video megszabadítja a nézőket a TV műsorrend korlátaitól, és az internet alapú TV szolgáltatásokat biztosít közvetlenül a televízión.

Sony_BRAVIA_internet2.jpg
A Sony Európa szerte azon dolgozik műsorszolgáltató partnereivel (Németországban az ARD, Franciaországban az M6, Olaszországban a Mediaset, Spanyolországban az RTVE, Antena3 és a LaSexta, az Egyesült Királyságban a Five), hogy fejlett TV látványélményt építsen ki egyelőre kísérleti jelleggel. A BRAVIA Internet Video széleskörű hozzáférést biztosít majd olyan ingyenes internetes videotartalmakhoz, mint a YouTube és a Dailymotion.

Kapcsolódó linkek:

Sony: 3D-t az otthonokba 2010-ben
Sony: két új 2009-es Blu-ray lejátszó Wi-Fi kapcsolattal
Sony: BRAVIA S5600 az új belépő LCD TV-k MPEG4 tunerrel
Sony: BRAVIA Z5500 az új 200Hz-es képfrissítésű LCD TV
Sony: új, már a világhálóra is csatlakozó BRAVIA TV-k
Filmbemutató a Sony internet platformján keresztül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .