Sony: FIFA VB kollekció a BRAVIA Internet Video-n

1. Oldal

A Sony TV készülékek és Blu-ray lejátszók BRAVIA Internet Video funkcióján keresztül elérhető FIFA VB gyűjtemény az 1932-2002 közötti labdarúgó világbajnokságok történetét és a VB-k 20 legnevezetesebb pillanatát is tartalmazza.
A Sony bejelentése szerint, május végétől Európa szerte „FIFA World Cup Collection” elnevezéssel tartalmat kínál majd BRAVIA TV-inek és Blu-ray Disc lejátszóinak a BRAVIA Internet Video platformon keresztül.

Sony_FIFI_Word_Cup_Collection.jpg
A BRAVIA Internet Video-val rendelkező BRAVIA TV-k, BRAVIA házi-mozi rendszerek vagy Sony Blu-ray lejátszók tulajdonosai és leendő tulajdonosai élvezhetik majd a FIFA VB 20 legnevezetesebb pillanatát, legendás VB történeteket és anekdotákat tekinthetnek meg, megnézhetik a FIFA VB filmek egyikét, vagy elolvashatják kedvenc labdarúgójuk életrajzát.

A Sony BRAVIA Internet Video partnerek sora bővül a FIFA-val való együttműködéssel. Ez futballmeccsek, tényadatok és filmek óriási katalógusát teszi elérhetővé nappalikban, amikor csak nekünk tetszik. A szolgáltatás idehaza csak angolnyelven lesz elérhető.

A folyamatosan bővülő katalógus a következőket tartalmazza:

• 20 FIFA World Cup Moments
A „Top 20 FIFA World Cup Moments” időben visszafelé haladva ismerteti a VB-k 20 legnevezetesebb pillanatát. A 76 esztendős versengés 18 tornája oly sok izgalmas és emlékezetes momentumot produkált, mint ez a legnagyobbakat és leghíresebbeket tartalmazó válogatás, amely az összeállítók szemszögéből enged betekintést abba, mi a FIFA VB varázsának lényege.
• 14 Official Films from the 1930 – 2002 FIFA World Cups
Az azóta is vitatott „Gól” feszült pillanatától – Anglia egyetlen VB győzelmének színes felvétele egy olyan korban, mikor a televízió még fekete-fehérvolt -, a „Hős” 35 mm-es filmre rögzített nagyszerű cselsorozatáig és drámájáig – Mexikó 86 filmje, amely Maradona legnagyszerűbb és legellentmondásosabb órájára koncentrál.
• FIFA World Cups Stories, Legends and History Programme
A válogatott rövidfilmek legendás játékosok bemutatkozását, ünnepelt pillanatokat és fontos büntetőpárbajokat elevenítenek fel.
• A-Z FIFA World Cup Football Programme (zene)
Az „A – Z of Football” az 1954 – 2002 közötti FIFA VB-k exkluzív filmfelvételeinek leglátványosabb akcióiból összeállított 60 másodperces jeleneteket tartalmaznak.
• FIFA World Cup Classic Players
A „Classic Players” sorozat a FIFA VB 76 éves története során világhíressé vált legkiválóbb 15 játékos előtt tiszteleg.
• FIFA Mini World Cups 1966-2006
Az emlékezetes 1966-os angliai döntővel kezdődő és a nagyszerű 2006-os németországi fináléval végződő FIFA VB tornák fontos mozzanatait élvezhetjük.

Kapcsolódó linkek:

Sony: a 2010-es Blu-ray Disc lejátszós házi-mozi rendszerek
Sony: 1080p 3D az új Blu-ray lejátszók 1.3 HDMI kimenetén
Sony: a 2010-es Blu-ray Disc lejátszók
Sony: a 2010-es BRAVIA TV-kről
Sony: BRAVIA Internet Video on-line műsorokhoz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .