WD TV Live HD: médialejátszó Windows 7 kompatibilitással

1. Oldal

A Western Digital WD TV Live HD médialejátszó tulajdonosa a Windows 7 „Play To” funkcióval az otthoni hálózathoz csatlakozó PC-jén lévő videók, zenék és képek bitfolyamait is lejátszhatja.
A közkedvelt Western Digital WD TV Live HD médialejátszó már a március vége óta elérhető 1.02.21-es firmware változattal kerül forgalomba, amely Microsoft Windows 7 támogatást biztosít.

WDTV_Live.jpg
A Windows 7 operációs rendszerrel rendelkező PC-ről a felhasználó a „Play To” funkcióval videók, zenék és képek bitfolyamait küldheti a WD TV Live HD médialejátszójára az otthoni hálózaton keresztül. A médialejátszó pedig a hozzá csatlakozó TV-n illetve hangrendszeren képes megjeleníteni illetve megszólaltatni bármely a PC-n elérhető – ami lehet a PC-n vagy a hálózaton – kompatibilis médiafájlt. Ehhez vagy egy mappában lévő fájl nevére jobbegér gombbal klikkelve, vagy közvetlenül a Windows Media Player 12-ben a WD TV Live HD-t kell kiválasztani médialejátszó eszközként.

A jelenlegi WD TV Live HD felhasználók úgy tehetik alkalmassá médialejátszójukat a Windows 7 „Play To” funkcióra, ha frissítik annak rendszerszoftverét. A frissítéssel kapcsolatos instrukciók a http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live weboldalon találhatóak.

Kapcsolódó linkek:

Western Digital WD TV Live HD: a továbbfejlesztett médialejátszó
Western Digital WD TV: a 2. verzió hálózati kapcsolattal?
Western Digital WD TV: rövidesen új firmware frissítés
Western Digital WD TV: egy ügyes kis médialejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .