Sony: firmware frissítéssel YouTube HD a BRAVIA TV-ken

1. Oldal

Az új rendszerszoftverrel a 2011-es Sony BRAVIA TV-k felhasználói megnézhetik a YouTube HD videókat is, teljes képernyőn élvezhetik a Facebook fotókat, videókat és még Twitter üzeneteiket is folyamatosan szemmel követhetik.
Az új firmware frissítés lehetővé teszi, hogy a nagyfelbontású YouTube videókat eredeti felbontásukban nézhessük a nagyképernyős BRAVIA TV-ken. Ráadásul a készülékekbe épített fejlett képjavító technológiák tovább optimalizálják tömörített videókat is.

Sony_BRAVIA_firmw_friss1.jpg
A frissítéssel megváltozik a Facebook alkalmazás is és nemcsak az ULR linkek, a státuszfrissítés, az üzenetváltás és egyebek megjelenése, de lehetővé válik a megosztott képek és videók teljes képernyős megtekintése is.

Sony_BRAVIA_firmw_friss2.jpg
Új funkció a Twitter szövegsáv, ami a képernyő alján valósidőben futva jeleníti meg a Twitter hírüzeneteket, miközben a TV műsorról sem marad le a néző. A TrackID funkció segítségével azonosítható a például a hirdetésben megszólaló zene, és mindjárt meg is osztható közvetlenül Twitter üzenetként.

A Sony új rendszerszoftvere javít azon is, hogy már nemcsak bizonyos okostelefonok és a VAIO számítógépek billentyűzete használható szövegbevitelre a 2011-es BRAVIA TV-k vezérlésére és a világhálón való szörfölésre, de más laptopok is.

A frissítés az internetre csatlakozó CX520, EX320, EX520/EX521, EX720, NX720, HX720, HX820 és HX920/HX925 sorozatú tévék számára automatikusan elérhető, de le is tölthető a Sony támogatói oldaláról, és USB-n vihető át a TV-re. (Bár ha a készülék nem csatlakozik az internetre, a fenti fejlesztéseknek nincs jelentősége!)

Kapcsolódó linkek:

Sony: másfajta TV készülék hoz majd üzleti sikert
Sony: néhány BRAVIA LCD TV-t érdemes ellenőriztetni
Sony: 2011-es BRAVIA TV-k több internettel és 3D-vel
YouTube már akár 4K felbontással is
YouTube már HD-ben is

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .