Sony: már kaphatóak a 2010-es házi-mozi vetítők

1. Oldal

A Sony házi-mozi vetítők idei teljes választéka kapható már, így az aktuális EISA díjas VPL-VW85, a szintén SXRD technológiájú és 1080p felbontású VPL-HW15, valamint az univerzális HD-ready házi vetítő a VPL-BW7.


A Sony idei házi-mozi vetítői közül a VPL-VW854255 már a forgalmazása megkezdése előtt szép sikert könyvelhetett el, amikor az EISA újságírók az év legjobb projektorának minősítették – nem véletlenül. A nagy képsebességű SXRD (LCOS) képmodulátor panelek, a „Motionflow” képinterpolációval megkétszerezett képfrissítésű vetítés és az igazi filmvetítők működését utánozó sötét képkockák opcionális beillesztése egyenletes, természetes mozgásmegjelenítést biztosítanak képrángatás, képszaggatás nélkül. A kifinomult BRAVIA ENGINE 2 képjel-feldolgozási technológia kiváló színeket, képrészleteket az „Advanced Iris 3” fényszabályzó rendszer pedig 120.000:1 dinamikus kontrasztarányt biztosít. A vetítő kategóriájához méltó műszaki megoldásai között ott a precíziós lencse porvédelmét szolgáló automatikusan működő motoros fedél és az anamorfikus vetítési mód is.

VPL-VW85_VPL-HW15.jpg
A szintén 1920×1080 pixel felbontású, de jóval kedvezőbb áru VPL-HW154253 szintén gyors, 2,5 ms-os válaszidejük SXRD technológiájú képmodulátorokkal állítja elő a képet, aminek dinamikus kontrasztaránya a megújult „Advanced Iris 3” automatikus fényszabályzásnak köszönhetően 60.000:1. A vetítő lencséjének kézi mozgatásával függőlegesen 65%-kal, vízszintesen 25%-kal tolható el a kép, aminek nagyfelbontású minőségéről a BRAVIA ENGINE 2 képjel-feldolgozó technológia gondoskodik, színeinek egyedi beállítását pedig a „Real Colour Processing” kezelőfelületen teszi lehetővé.

VPL-BW7_300px.jpg
A házi-mozi élményt és számítógépes játékot kiszolgáló, 1280×800 pixel felbontású rugalmasan praktikusan és egyszerűen használható, VPL-BW74254 „3LCD BrightEra” paneltechnológiájával 2000 ANSI Lumen fényáramot tud előállítani. Ezzel a projektor világosabb környezetben is képes élvezhető képet vetíteni.

Kapcsolódó linkek:

Sony VPL-BW7: új 3LCD HD-ready univerzális házi vetítő
Sony VPL-HW15: BRAVIA SXRD 1080p belépő vetítő
Sony VPL-VW85: a továbbfejlesztett BRAVIA SXRD házi-mozi vetítő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .