Sony: rövidesen kapható a BRAVIA LCD TV-k V sorozata is

1. Oldal

A 2006-os Sony BRAVIA LCD TV-k közül a korábban megjelent S sorozatú modellek mellett napokon belül az üzletek polcaira kerülnek a V széria készülékei is.
A Sony BRAVIA KDL-26S2000, KDL-32S2000, KDL-40S2000, KDL-46S2000 LCD TV készülékek már több mint egy hónapja kaphatóak, és most itt a három új V sorozatú modell KDL-32V2000, KDL-40V2000, KDL-32V2000.

Bravia06_v.jpg
Az új modellekben különböző méretű 7. generációs S-PVA (Super Vertical Pattern Alignment) 1366×768 pixel felbontású LCD panelek működnek, 8 milliszekundum válaszidővel, 178° láthatósági szögtartománnyal, akár 450 cd/m2 felületi fényességgel és 1300:1-hez kontrasztaránnyal. Az S sorozathoz képest viszont a V2000-es modellekben már a több és szélesebb vörös és zöld fényspektrum összetevőt produkáló, és így szélesebb színskálát előállító WCG-CCFL lámpák adják a panel háttérvilágítását.

A jobboldali képek illusztrálják WCG-CCFL háttérvilágítás nyújtotta gazdagabb színskálát
A jobboldali képek illusztrálják WCG-CCFL háttérvilágítás nyújtotta gazdagabb színskálát


A V sorozatban is az új BRAVIA ENGINE teljes egészében digitális képfeldolgozó processzor végzi el a szín és világosságjel szétválasztást, a progresszív képfrissítésre alakítást, a panel képfelbontására skálázást, a kép- és tömörítési zajok csökkentését, a képdinamika és a megjelenő színek gazdagítását.

A készülékekben digitális erősítővel keltett hang feljavításáról BBE Digital technológia gondoskodik és SRS TruSurround XT eljárással kelthető virtuális térhatású hangzás.

Az összes új modellben hibrid analóg/digitális (DVB-T) tuner veszi az adásokat, de talán a leglényegesebb, hogy a nagyfelbontású videojeleket fogadni képes komponens és HDMI bemenetek és a képfelbontás miatt mindegyikük HD-ready minősítésű. Ezek mellett a készülékek hátlapján van 2db SCART és egy PC csatlakozó, oldalukon pedig AV és S-Video bemenet.

Kapcsolódó linkek:

Sony: új BRAVIA X, V és S sorozatú LCD TV-k
Az LCD TV-k eladása terén robbantott a Sony
Brávó BRAVIA KLV-V32A10E!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .