Sony sajtótájékoztató

1. Oldal

A Sony május 18-án tartott sajtótájékoztatóján mutatta be idehaza először új, WEGA Engine technológiájú síkképernyős TV készülékeit.
A sajtótájékoztatón először Tim Page a Sony TV Marketing Europe technológiai marketing menedzsere tartott előadást a Sony WEGA Engine technológiájáról. Erről olvashat részletesen „™„>A Sony WEGA Engine” című cikkünkben (klikk a kékkel kiemelt címre).

Tim Page Sony TV Marketing Europe kepalairas=Tim Page Sony TV Marketing Europe
A technológiai ismertetőt követően Sánta László a Sony Hungária Kft. termékmenedzsere mutatta be a ™ síkképernyős televíziói”>csúcskategóriás MRX1, az ™ plazmatelevízióit”>integrált XS sorozatú és az ™ LCD televíziói”>LCD SG, HG modellszámú (klikk a kékkel kiemelt címre) síkképernyős televíziós készülékeket. A valóban meggyőző képminőség mellett az előadó kiemelte a Memory Slick kártya használatának előnyeit is.

A sajtó érdeklődő képviselői ezután közelebbről is megtekinthették az új modelleket, és kérdéseket tehettek fel velük kapcsolatban.

Sony KLV-21SG2 kepalairas=Sony KLV-21SG2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .