StormAudio: új ISP MK2 AV processzor-előerősítő az ISE 2020-on

A professzionális rendszerintegrátorok ISE 2020 kiállításán mutatja be a StormAudio új modulárisan bővíthető ISP MK2 AV processzor-előerősítőjét és az azokhoz használható végerősítőket.


Tart az Integrated Systems Europe, vagyis ISE 2020 kiállítás Amszterdamban, ahol a francia StormAudio bemutatja új ISP MK2 házimozi komponenseit, amelyeken jelentős fejlesztéseket hajtottak végre.

A kiállításon a StormAudio és a pro-ribbon Cinema Reference Monitor System (CRMS) hangsugárzókat biztosító Alcon Audio egy közösen felállított különleges hangrendszert mutatnak be. Ebben egy ISP.32 Digital AES MK2, vagyis 32 digitális AES/EBU kimenettel rendelkező AV processzor-előerősítő biztosítja a digitális jeleket az erősítő-kontrollereken keresztül meghajtott 11.4.8 konfigurációjú hangsugárzóknak, melyeken DTS: X Pro hangsávokat szólaltatnak meg. Az utóbbi hangformátum a szokványos DTS: X 12-16 csatornájával szemben akár 32 csatorna kezelésére is képes.

A StormAudio ipari formatervezésű ISP MK2 szériájú 16, 24 vagy 32 csatornás AV processzor-előerősítői továbbra is moduláris és rugalmas megoldást kínálnak. Az alapmodell 16 analóg XLR audiokimenete, 24 vagy 32 XLR analóg kimenetre vagy 32 digitális AES/UBU kimenettel bővíthető. A termékszéria része a 8 és 16 csatornás végerősítő.

A márka AV processzor-előerősítője már eddig is támogatta a Dolby Atmos és DTS:X valamint az Auro-3D hangformátumokat és az ezeket megszólaltató hangrendszereket, a Dirac Live Room kalibrálást, továbbá működik benne a StormAudio saját web-alapú StormMonitoring távfelügyeleti eszköze is.

Az ISP MK2 szériájú AV processzor-előerősítő már megfelel az IMAX Enhanced programnak, tudja a DTS: X Pro és az Auro-3D 2-es verzióját, valamint a HDMI eARC funkciót. A dekódolás 24 csatornás (13.1.10 Dolby Atmos és DTS: X Pro), a codec váltás akár 50%-al is gyorsabb lehet, valamint a fejlett basszusmenedzsment az új 4.0 firmware-csomag révén már tartalmazza a nemrégiben bemutatott Dirac Live Bass Control modult, ami egyedülállóvá teszi a készüléket.

Kivételes a processzorokba épített StormAudio 7 be- + 2 kimenetű eARC HDMI kártya, ami gyorsabb és nagyon megbízható kapcsolást biztosít teljes HDMI 2.0b/HDCP2.2 támogatással. A kártya támogatja a 4K, 18 Gigabit/sec adatátviteli sebességet minden be- és kimeneti porton, HDR10 és Dolby Vision kompatibilitással. Ez az új HDMI kártya is frissíthető lesz egy még idén megjelenő HDMI 2.1 8K verziójú kártyával.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .