YouTube: bővülő kölcsönözhető filmkínálat

1. Oldal

A YouTube szép csöndben bővíti azon filmek és TV epizódok kínálatát, amelyeket egyelőre csak az észak-amerikai internetezők kölcsönözhetnek.
YouTube_film.jpgA YouTube online kölcsönző youtube.com/store weboldalán januárban kísérletképpen 5 dollárért (kb. 980 Ft) elérhetővé tette a Sundance Film Festival független filmeseinek alkotásait. A weboldalról leginkább 99 cent és 3,99 dollár (197 és 787 Ft) közötti összegért lehet 48 órára kölcsönözni a filmeket. A kínálatban a független, a bollywoodi, a Manga és a dokumentumfilmek dominálnak, de vannak játékfilmek is a Lions Gate kínálatából, mint Quentin Tarantino 1992-es Kutyaszorítóban (Reservoir Dogs) című filmje 1,99 dollárért (394 Ft), vagy a 2009-es Precious 3,99 dollárért.

Az említett fesztivált követően februártól bővítette a kölcsönözhető filmek kínálatát a YouTube, amely hírek szerint egyelőre nem csinált sok pénzt fizetős nézőkből a kísérleti időszakban.

Kapcsolódó linkek:

YouTube immár 1080p felbontású videó támogatással
A YouTube is belép az internetes filmkölcsönzés piacára
Filmbemutató a YouTube-on és a mozikban egyidejűleg
Sony játékfilmek kerülhetnek fel a YouTube-ra?
YouTube már HD-ben is
Rövidesen játékfilmek a YouTube-ról

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .