3LCD: mérföldkő a 70 millió kiszállított képmodulátor chip

1. Oldal

A 3LCD vetítőkben használatos LCD képmodulátor chipek leszállított darabszáma a múlt hónapban haladta meg a 70 milliót, igazolva hogy ez az iparág legnépszerűbb projektor technológiája.
3LCD_150px.jpgA 3LCD a digitális vetítőkben alkalmazott legelterjedtebb képmodulálási technológiai a DLP és a LCOS mellett. 1988-as bemutatkozása óta a 3LCD technológia következetesen járult hozzá a vetítők képminőségének, megbízhatóságának, energiahatékonyságának valamint általános teljesítményének megújítása terén, és a 3 chipes konstrukció élénk, életszerű képeket biztosít magas CLO azaz színes fénykibocsátással.

„Az elmúlt év rendkívül aktív és izgalmas volt számunkra, és számos jelentős innovációt jelenthettünk be”, mondta Rina Bhuva a 3LCD vezető stratégiai marketing igazgatója. Majd hozzátette: „Az év elején számoltunk be a világ első 3LCD LED projektoráról (ez a Samsung F10M), továbbá a 3LCD vetítőkben használatos reflektív HTPS folyadékkristályos chipről, és a 70 millió chip kiszállítása mérföldkő, amely ismét tanúsítja gyártóink és a fogyasztóink támogatását, ami nélkül nem tudnánk tovább prosperálni.”

Kapcsolódó linkek:

Epson: rövidesen kaphatóak az új házi-mozi csúcsvetítők
Epson: új csúcsminőségű házi-mozi vetítők új reflektív panellel
Epson: elkészült a 4K felbontású LCD képmodulátor panel
Epson: a vetítők színes fénykibocsátásának méréséről

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .