LG: Galéria mód a Tripadvisor képeivel

A 2018-as LG OLED és Super UHD TV-k „Galéria” üzemmódjában már a TripAdvisor tájképei is megjeleníthetőek a képernyőn hangaktiválással.


Az LG OLED TV-k Galéria üzemmódja a márka prémium SUPER UHD TV-iben is megjelenik 2018-tól kezdve, és a készülékek tulajdonosai a globális utazási weboldal, a TripAdvisor szerint legnépszerűbb és legszebb helyekről készült képekben is gyönyörködhetnek.

A felhasználók a tájképeket és más képeket a készülék TV-ként való használatán kívüli időben tehetik ki a képernyőre. A Galéria mód eddigi 50 képe mellé több mint egy tucat nyári TripAdvisor fotó kerül fel, melyek elkalauzolják a nézőt a görög szigetektől a karibi és más térségekbe. Az őszi, a téli majd a tavaszi képek az adott évszak beköszöntével kerülnek frissítésre.

A „Cool Summer” témakör képeinek eléréshez egyszerűen ki kell adni a „show me cool summer in Gallery” hangutasítást és az LG ThinQ azonnal megjeleníti a képeket. A képek mellé zene is társul, de a néző a saját kedvelt muzsikáját is lejátszhatja vezeték-nélkül csatlakozó okostelefonjáról vagy táblagépéről. Az LG Sound Sync funkció használatával a TV külső Bluetooth hangszóróhoz vagy a házi-mozi rendszerhez csatlakozva szólaltathatja meg a zenét.

Úgy tűnik a TV képernyőjének ilyen jellegű használata egyre népszerűbb. A Samsung THE FRAME készüléke kifejezetten digitális képkeretként működik. Az Apple TV 4K szintén lenyűgöző, lassan mozgó 4K HDR videókat mutat be képernyővédőként. Nem véletlen hát, hogy az LG is felismerte a lehetőséget, hogy új OLED és Super UHD készülékeit több mint TV-ként pozicionálja.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .