A Sky Deutschland 4K Ultra HD-t tesztel

1. Oldal

December 1-én, szombaton a Sky Deutschland felveszi a Bundesliga FC Bayern München és Borussia Dortmund közötti rangadóját 4K Ultra HD felbontásban, de a felvétel TV-s sugárzására jelenleg még nem kerül sor.
Sky_200px.jpgA Sky Deutschland a Bundesliga FC Bayern München és Borussia Dortmund közötti rangadóját két 4K felbontású kamerával veszi fel. A produkciós tevékenységet az ingolstadti Media Kropac vállalat végzi el egyelőre belső fejlesztési célokat szolgálva, vagyis 4K Ultra HD TV adásként a felvételt most még nem fogják sugározni (mert nincs is még rá elfogadott műsorszóró szabvány).

A Sky a mérkőzés 4K felvételével „innovációs vezető pozícióját hangsúlyozza, amit Németországban és Ausztriában a TV-s szórakoztatás terület tölt be”.

Brian Sullivan a Sky Deutschland a következőket mondta: „Az Ultra HD hihetetlenül izgalmas számunkra és még izgalmasabb ügyfeleink számára. Jelenleg az Ultra HD még a jövő zenéje, de már ebben a korai szakaszban, az első tapasztalatok is elképesztőek. A most szombati teszt csak az első lépés a sok közül. Mi azért segítjük a fejlődést, hogy a következő TV forradalom élvonalában legyünk és, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb szórakoztató élményét kínáljuk.”

Kapcsolódó linkek:

Sony: a 4K Ultra HD TV mellé lejátszó rajta 4K tartalmakkal
Készül a világ első 4K és egyben 3D televíziós sorozata
Mostantól Ultra HD a 4K hivatalos iparági elnevezése
Kapható az első 4K film
Áprilisban indul Európa első 3D TV csatornája a Sky 3D

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .