Apple TV+ applikáció: a Panasonic TV-ihez is

Az Apple TV+ applikáció a Panasonic My Home Screen platformot futtató 2017-2021 közötti OLED és LCD TV-in teszi elérhetővé a streaming szolgáltatást Európában.


Az Apple TV+ streaming szolgáltatást elérő külön „Apple TV+ app” először a régebbi LG és Samsung TV-khez jelent meg. A Panasonic TV-kről korábban két nagy streaming szolgáltatás hiányzott, az Apple TV+ és a Disney+. Az utóbbi szeptemberben jelent meg a márka 2017 óta forgalmazott My Home Screen operációs rendszerét futtató 4K TV-in. December 7-től pedig az Apple eredeti tartalmainak elérését biztosító Apple TV+ applikáció is felkerül a 2017 és 2021 között piacra került Panasonic EZ, EX, FZ, FX, GZ, GX, HZ, HX, JZ, JX szériájú TV-kre.

Panasonic Apple TVplus

A Panasonic Europe bejelentése szerint: „Az Apple TV+ mostantól elérhető Európában a 2017-től (megjelent) My Home Screen operációs rendszerrel rendelkező 4K Panasonic TV-ken. Minden kompatibilis TV-n láthatóvá válik majd az Apple TV+ app ikon az Alkalmazás (Application) nézetben, egyes modelleken pedig az ikont a Kezdőképernyőn (Home Screen) is elhelyezik, lehetővé téve, hogy a nézők a köztudottan „az alkotói szándékhoz hű” Panasonic képminőséggel élvezzék az Apple TV+ tartalmakat.”

Az Apple TV+ app tehát nézhetővé teszi az Apple TV+ streaming szolgáltatás népszerű eredeti tartalmait, de se az iTunes filmtár se az Apple TV csatornák nem érhetőek el vele, vagyis az az Apple TV app alkalmazás egy szűkített változata.

A Panasonic TV-k Apple TV+ applikációja a tartalmakat 4K felbontással és HDR10 formátummal játssza le.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .