Filmbemutató a Sony internet platformján keresztül

1. Oldal

A Sony bejelentése szerint a BRAVIA Internet Video Link tulajdonosok internetes „stream” jóvoltából korlátozott ideig a DVD és Blu-ray lemezmegjelenés előtt megnézhetik Will Smith legújabb filmjét, a Hancock-ot.
A filmet 9,99 dollárért (kb. 2.200 Ft) lehet „kölcsönözni”, és annak internetes adatfolyamát közvetlenül az egyelőre csak az észak-amerikai piacra gyártott – 300 dollárért (kb. 66.000 Ft) külön is megvásárolható – BRAVIA Internet Video Link modullal ellátott TV készülékeken lehet megnézni 24 órán át. Az ajánlat október 28 és november 10 érvényes.

hancock-on-bravia-link.jpg
Ez az első eset, hogy egy sikerfilm a lemezes megjelenés előtt internetes platformon át jut el a fogyasztóhoz. Ráadásul a Sony azt az egyedülálló lehetőségét is demonstrálni szeretné, hogy nemcsak innovatív hardvergyártó, de saját filmstúdiója révén tartalommal is rendelkezik.

A Sony Pictures egyébként arról tárgyal, hogy nagyfelbontású video kölcsönzési (VOD) lehetőséget kínál a DVD megjelenéssel egyidejűleg prémium árakon a BRAVIA Internet Video Link-en és más platformokon is (bizonyára a PlayStation Video Store is közte lesz).

A Hancock három változatát kínálja majd a Sony, egy nagyfelbontású (720p), és két szabványfelbontású (480p) adatfolyamot különböző kódolással, a kisebb sávszélességgel rendelkező ügyfelek számára. A BRAVIA Internet Video Link szolgáltatás automatikusan érzékeli a fogyasztó sávszélességét és kiválasztja az optimális képminőségnek legmegfelelőbb adatfolyamot. Amint az ügyfél rákattint a „Buy Now” (megveszem most) gombra a menüben azonnal indul a film lejátszása.

A kompatibilis BRAVIA TV hátuljához csatlakozó BRAVIA Internet Video Link modul fogadja a megrendelt szórakoztató adatfolyamokat, melyek más hálózatokon, kábel vagy műholdas TV-ken nem fellelhető sikerfilmek mellett tévé show-k, YouTube videók, és más HD vagy SD felbontású tartalmak lehetnek. A szolgáltatás a meglévő szélessávú Ethernet csatlakozáson keresztül kapcsolódik az internetre és éri el a tartalmakat.

Kapcsolódó link:

PlayStation: videoletöltés egyelőre csak az USA-ban
PlayStation 3: az USA-ban indulhat a letöltés, de csak Sony Pictures filmekkel
iTunes filmletöltés a DVD megjelenéssel egyidejűleg
PlayStation 3: a Sony kész elindítani a Video Store letöltést

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .