JVC: új 70-es sorozatú középkategóriájú LCD TV-k

1. Oldal

A 81 centis képátlójú JVC LT-32R70, LT-32R71 és a 94 centis LT-37R70 DynaPix HD LCD TV-k a gyártó legkorszerűbb képfeldolgozását kínálják versenyképes áron.
A JVC új DynaPix HD LCD TV-ibe már a legújabb Integrated D.I.S.T (integrált digitális képskálázási technológia) képjavító technológiát építik, ami a bemenetektől a panelmeghajtásig a digitális videojel-feldolgozás minden összetevőjét egy processzorral végzi. Ez az egy processzor a sokkal nagyobb jelfeldolgozási sebesség révén az eddigieknél is kiválóbb képminőséget biztosít.

Az integrált D.I.S.T alapkomponense a különböző képzajokat (analóg jelzaj, MPEG blokkzaj, „moszkitó” zaj) érzékelő és az eredeti képminőséget nem rontva azokat szűrő, elnyomó DynaPix HD N/R zajcsökkentő rendszer. A zajcsökkentés részének tekinthető a világosság és színjelet szétválasztó 3D fésűszűrés is. A váltott-sorosról progresszív képfrissítésre alakítás mozgáskövető, mely jelentősen csökkenti az élek fogazottságát, a képet pedig a formázó skálázza fel az LCD panel pixelszámára. Az integrált D.I.S.T további komponensei az optimális kontúrok, színek és kontraszt elérését, vagyis a még tökéletesebb képminőséget szolgálják.

A készülékek erőteljes hangjáról a nem koncentrikus kúpmembránú hangsugárzók, és az összesen 20W-nyi teljesítmény gondoskodik.

Az összes új modell természetesen HD-ready, vagyis a képernyő megfelelő felbontása mellett megtalálható rajta a nagyfelbontású videojeleket fogadó csatlakozás lehetőségét, közte egy HDMI bemenetet is.

lt-32r70_71.JPG
Az új LCD TV-k változatos kávaszínekben kaphatóak, így mindenki könnyen megtalálhatja az ízlésének és szobájának legmegfelelőbb modellt. Az LT-32R70, LT-37R70 ezüst és fekete változatokban kaphatóak, míg és az LT-32R71 képernyőjét szürke vagy fekete szegély keretezi (ahogy a fenti képen látható).

Kapcsolódó linkek:

JVC: új, 117 centis csúcskategóriás teljes HD felbontású LCD TV-k
Már kaphatóak a JVC HD-ILA hátulról vetítős TV-k
JVC: új A61, S70 és X70 sorozatú LCD TV-k
JVC: jönnek a HD-ILA hátulról vetítős TV-k

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .