LG BD570: új Blu-ray lejátszó Wi-Fi hálózati kapcsolattal

1. Oldal

Március 1-től kapható az LG Electronics legújabb Blu-ray lejátszója a BD570, ami beépített Wi-Fi-n csatlakozhat az internethez vagy az otthoni hálózathoz, amin keresztül DLNA és CIFS segítségével szórakoztató tartalmakat játszhat le.

Az LG BD570 Blu-ray lejátszó nemcsak lemezek, de a vezetékes és vezeték-nélküli (Wi-Fi) internet és hálózati kapcsolaton és az USB csatlakozón keresztül is képes szórakoztató tartalmak lejátszásra. A BD-Live (2.0) funkcionalitás révén elérhető extra internetes tartalmak és szolgáltatások mellett a „NetCast Entertainment Access” YouTube videók, Picasa képek és Accuweather globális időjárási előrejelzés elérését is lehetővé teszi. Ez a Blu-ray lejátszó alkalmazza elsőként a GraceNote „MusicID-Stream” szolgáltatását, ami egy gombnyomásra olyan részletes információkat nyújt a filmben felcsendülő zenéről, mint az előadó, a dal címe vagy az album címe.

LG-BD570.jpg
A BD570 a vezetékes vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül és a DLNA vagy a CIFS (Common Internet File System) kompatibilitásnak köszönhetően az otthoni számítógépekről vagy fájlszerverről médiafájlok bitfolyamait is eléri és lejátssza. Ezek zenék és képek mellett nagyfelbontású DivX HD és MKV formátumú filmek is lehetnek, amiket akár USB-s merevlemezről és memóriakulcsról is be tud tölteni.

A BD570 HDMI kimenetén át a Blu-ray lemezek nagyfelbontású (akár 24p) képjele mellett a hagyományos DVD-k akár 1080p-re felkonvertált jele, és a HD hangformátumok (Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD és DTS-HD) bitfolyama is kinyerhető.

Az LG BD570 Blu-ray lejátszó bruttó ajánlott fogyasztói ára 64 990 forint.

Kapcsolódó linkek:

LG termékújdonságok a CES 2010-en
LG LH9000: új LED háttérvilágítású LCD TV az IFA 2009-en
Formatervezési elismerések az LG DVS450H DVD lejátszónak
LG BD390: az egyik első DivX HD-t is kezelő Blu-ray lejátszó
LG LH7000: továbbra is elegáns, de karcsúbb az új Scarlet LCD TV
LG PS8000: új, teljes HD felbontású plazma TV

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .