LG Smart Cam: kamera a 2022-2023-as OLED és LCD TV-khez

A VC23GA modellszámú LG Smart Cam a márka TV-ivel interaktív élményt és jó minőségű videokommunikációt biztosít.


Az Apple TV a tvOS 17 révén FaceTime, Zoom és WebEx applikációkat, a 2022-2023-as BRAVIA TV-k Zoom alkalmazást kap, most pedig az újabb LG okos TV-k hasonló alkalmazásaihoz kínál a márka okoskamerát.

LG Smart Cam VC23GA

A cég sajtóközleménye szerint: „Az LG Electronics (LG) bejelenti az új Smart Cam (a VC23GA modell) globális bevezetését. A két beépített mikrofonnal és többnézetű funkcióval rendelkező Full HD videokamera, a Smart Cam zavartalanul integrálódik az LG webOS meghajtású (webOS 23 és webOS 22 futtató) okos TV-ivel, hogy fokozott felhasználói interakciót biztosítson számos prémium alkalmazással és szolgáltatással. A párosítás kényelmes videotelefonálást és konferenciát, emelt szintű otthoni fitnesz-élményt és még sok mást kínál, a vásárlók különféle igényeinek kielégítésére, miközben az LG okos TV-k által kínált különféle szolgáltatásokat élvezik.”

A VC23GA modellszámú kamera tehát 1080p felbontású és két beépített mikrofonnal rendelkezik, de csak a webOS 23 és webOS 22 operációs rendszereket futtató 2022-es és 2023-as OLED és LCD TV-kkel kompatibilis.

LG Smart Cam VC23GA RemoteMeeting,

Az LG elmondása szerint a kamera kompatibilis a webOS alatt már elérhető számos alkalmazással, köztük a RemoteMeeting videokonferencia-alkalmazással, az Exercite otthoni fitnesz-applikációval, ami mozgásfelismerést használ a testmozgás nyomon követésére, valamint a FlexIt kamera által támogatott alkalmazással, ami fitnesz- és wellness-szakértőkkel teremt összeköttetést.

Létezik egy Fun Mirror elnevezésű szelfi-alkalmazás, és egy K-Pop műfajhoz kapcsolódó táncoktató applikáció is, a Home Dance by 1M.

Az LG Smart Cam integráns része a borítása, ami használaton kívül tökéletesen blokkolja a kamera lencséjét a felhasználó magánéletének védelme érdekében.

A kamera e hónaptól kerül világszerte forgalomba, ára 100$ (kb. 35.000 Ft).

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .