LG: új ProBeam és MiniBeam vetítők az IFA 2017 kiállításon

1. Oldal

Az LG Electronics (LG) a berlini IFA 2017 alkalmával mutatja be új „ProBeam UST” HF85JA ultrarövid vetítési-távolságú lézerfényforrású és „MiniBeam” PH30JG LED-es projektorait.


Az LG HF80JS ultrarövid vetítési-távolságú változatának tekinthető új „ProBeam UST” HF85JA is Full HD (1080p) képet vetít, mégpedig már 12 cm távolságból (ami feltehetően a vetítőfelület és projektoroptika tükre között mérve értendő) 254 cm (100 inch) képátlójút. A projektor egyszerűen elhelyezhető egy meglévő bútoron, a hozzá vezető kábelek pedig könnyen elrejthetőek.

LG_ProBeam_UST_HF85JA.jpg
A HF85JA a gyártó szerint még megvilágított helyiségben is használható 1.500 ANSI lumen maximális specifikált fényáramával, kontrasztarányára pedig 150.000:1-et ad meg a kiadott sajtóközlemény, ami minden bizonnyal dinamikus fényszabályzással érhető el. Az új ProBeam UST fényforrása is a 20.000 órás élettartamú „I-shaped” lézermotor, ami karcsú kialakítást tesz lehetővé.

A HF85JA elhelyezését a vízszintes és függőleges torzulásokat kiküszöbölő négysarkos trapézkorrekciót egyszerűsíti, és a vetített képhez tartozó hang megszólaltatható a hozzá csatlakozó külső vezeték-nélküli Bluetooth hangszórón vagy fejhallgatón is.

A HF85JA modellszámú vetítőben az LG díjnyertes LG webOS Smart TV platformja biztosít hozzáférést az egyre több streaming szolgáltatáshoz. Kérdéses, hogy ez a modell minden Európai országban kapható lesz-e?


Az LG „MiniBeam” PH30JG egy egyszerűen használható hordozható projektor, ami beépített akkumulátorával a táphálózatra csatlakozás nélkül akár négy órán át vetítheti ki HD képét. „Multi-Angle Projection” funkciója révén a kis projektor akár 70 fokkal megdöntve is képes a képet magasan falra vagy akár a mennyezetre vetíteni külön állvány használata nélkül.

A PH30JG egyedülálló hordozhatóságot kínál, USB Type-C kompatibilis bemenetén át laptop és okostelefon csatlakoztatható és tükrözhető, ugyanakkor ezen át tölthető a belső 9.000 mAh akkumulátor is egyetlen kábellel. A PH30JG is képes audiojelet küldeni bármely más Bluetooth kompatibilis készüléknek – vezeték-nélküli hangszórónak, okostelefonnak vagy akár autós hangrendszernek.

Az új vetítők a Messe Berlin 18-as csarnokában, az LG standján lesznek láthatóak szeptember 1-től, 6-ig.

Kapcsolódó linkek:

LG HF80JS: multimédiás Full HD lézeres vetítő WebOS platformmal
LG ProBeam HF80JG: az első kompakt lézer házi-mozi vetítő (Frissítve)
LG PH450UG és PH150G: új Minibeam projektorok
LG: új MiniBeam LED vetítők mutatkoznak be a CES 2016-on
LG PF1000U: ultrarövid vetítési távolságú házi LED vetítő
LG LARGO PF1500EU: itt az igényesebb változat
LG PW600G/PW800(G): új hordozható LED vetítők
LG PF1500: kapható az új LED vetítő 1080p felbontással

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .