Loewe iconic: új OLED TV design műkő felhasználásával

A design TV-k neves német márkájának új OLED TV-je, a Loewe iconic a világon elsőként a „Syno-Stone” elnevezésű betonszerű műkőből készül.


A Loewe sajtóoldalán már szeptember elején megjelent a közlemény a Loewe iconic TV-ről, ami – annak megfogalmazása szerint – „egy szoborszerű, mindenre kiterjedő dizájnikon”. A hangsúlyozottan Németországban készülő TV-k grafitszürke és agyag-fehér színben novembertől kaphatóak.

A közlemény szerint: „A Loewe iconic nem egy szokványos tévé, szoborszerű formájával művészi és galériára emlékeztető enteriőrré finomítja a belteret. Így az otthon több lesz, mint lakótér – a művészet, a kézművesség és a kultúra élvezetének helyévé válik – szertettel megtervezett középpontként a Loewe iconic-kal. Az alap a Syno-Stone anyagból, grafitszürke színváltozatban készülő egyedi, kiváló minőségű installációs megoldás. A Syno-Stone egy szilárd ásványi anyag, amely nem porózus felületének köszönhetően tartós és rendkívül higiénikus is.”

Loewe iconic LIfestyle

A Loewe iconic 139 és 164 centis (55” és 65”) modelljei a legújabb 4K OLED (az LG Display OLED.EX) panelgenerációval és a készülékenként egyedileg, gyárilag elvégzett kalibrációjával ígérnek tökéletes képet. Az új OLED TV-k természetesen alkalmasak a nagy dinamikatartományú HDR10, Dolby Vision és HLG videók megjelenítésére.

A németországi Kronachban összeszerelt Loewe iconic két vázváltozatban (SL5 és SL7) kapható, melyekbe 1 terabyte kapacitású dr+ merevlemezes rögzítőt építenek a két vevő (tuner) által vett műsorok felvételére illetve időeltolásos (Timeshift) nézéséhez. A készülékekhez egy Amazon Fire TV Stick 4K Max streaming médiaeszközt mellékelnek. Az SL5 váz Mimi Sound Personalization funkciója a hangot a néző egyéni hallási képességeihez igazítja. Az SL7 vázváltozat az igény szerinti videózást (VoD), zenehallgatást, internetezést illetve online műsorszolgáltatásokat kedvelők számára ideális választás, de az nem világos, hogy pontosan miért és hogyan.

Loewe iconic-soundbar

A Loewe iconic képernyője alatt egy 360 Watt zenei összteljesítményű 3.1-es soundbar rejtőzik, amit szövetburkolat takar. Ez az egyszerűen 5.1-es konfigurációra bővíthető hangrendszer „természetes hangélményt kínál lenyűgöző, teret betöltő mozihangzással és kiváló beszédérthetőséggel még nagyobb helyiségekben is”. Támogatott a Dolby Atmos és a DTS:X hangformátum, a DTS Play-Fi többszobás hangrendszerhez és a Wireless Digital Audio Link (WDAL). További két front és két hátsó vezeték-nélküli hangsugárzó valamint egy mélynyomó (Loewe klang mr1/3/5 illetve Loewe klang sub1) párosítható a TV-hez. Front hangsugárzók párosítása esetén a soundbar automatikusan center hangsugárzóvá alakul.

Loewe iconic-fehér-szürke

A Loewe iconic 139 centis (55”) modellje 6.499 € (kb. 2,6 MFt), 164 centis (65”) modellje 7.999 € (kb. 3,2 MFt) ajánlott áron 2022 novemberétől kapható a hivatalos viszonteladóktól.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .