Loewe: új UHD TV-k és a hajlított Masterpiece

1. Oldal

Még a berlini IFA 2014 kiállításon mutatta be a Loewe négy új Ultra HD TV-jét, köztük az ívben hajlított képernyőjű „Masterpiece” modellt.
A Loewe a korábbi évekhez képest kisebb területen volt jelen az idei IFA kiállításon, de pénzügyi gondjaitól megszabadulva végre az új TV modellek bemutatására összpontosíthatott és volt is mit bemutatnia.

Loewe_Masterpiece.jpg
A legkiemeltebb helyen egy kör alakú színpadon forgott az új ívben hajló képernyőjű Masterpiece Ultra HD TV. A 165 centis (65 inch) készülék, mint a gyártó sok más modellje a vevő kívánsága szerint egyedileg alakítható. Megválasztható például a hátsó panel felülete és a hangsugárzókat borító szövet.

Loewe_Reference_2014.jpg
Megszűnik a Loewe Individual széria és helyébe az új Reference Ultra HD TV-k lépnek. Ezeket is testre lehet szabni a különböző színek, anyagok és állványok megválasztásával, de a lehetőségek nem olyan szélesek, mint a korábbi Individual modellek esetében. A 140 és 165 centis (55 és 65 inch) képátlójú fekete, fehér és ezüst kávájú Reference Ultra HD TV-k beépített 2x60W hangszórókkal rendelkeznek, és többek között a Dolby TrueHD valamint DTS-HD hangformátumokat is támogató 5.1-es dekódolás is működik bennük. Van a TV-knek HDMI 2.0 bemenete és képesek az internetes 4K tartalomszolgáltatások HEVC (H.265) tömörítésű videóinak kezelésére, bár a Netflix 4K elérés még nincs megerősítve.

Loewe_Art_2014.jpg
A Loewe az olcsóbb Art és Connect szériákból is új verziókat kínál. Ezek a TV-k mind Ultra HD felbontásúak és támogatják a HDMI 2.0 csatlakozást valamint a HEVC (H.265) dekódolást. A Loewe szerint TV-ik hangrendszere sokkal hatásosabb a tipikus TV-khez képest, és összeszerelési minőségük is jobb. A Connect modellekbe merevlemezt is építenek és hármas vevőt (tuner), ami lehetővé teszi, hogy két TV műsort lehessen felvenni egy harmadik nézése közben. A felvételek egy okostelefonon futó alkalmazással is programozhatóak és a rögzített műsorok adatfolyamai más az otthoni hálózathoz csatlakozó TV-ken is megtekinthetőek. A Loewe Connect TV-k „petróleum kék”, „króm ezüst”, kapucsínó és fekete színű változatai 102, 140 és 165 centis (40, 55 és 65 inch) képmérettel, az Art modellek „króm ezüst” és fekete színben 102, 122 és 140 centis (40, 48 és 55 inch) méretben lesznek kaphatóak.

Loewe_Connect_2014.jpg
Minden új Loewe televízió okos TV funkciója az új szoftver platformon alapul, amit számos meglévő TV-re is fel lehet telepíteni egy USB memóriakulcs segítségével. Az „Assist Media 2015” kezelőfelületű platform gyorsabb csatornaváltást, mobilkészülékről programozható felvételkészítést és egy új „tv2move” funkciót kínál, mely utóbbi lehetővé teszi, hogy okostelefonon, táblagépen vagy hasonlón nézhessük a TV csatornákat. A német gyártó jövőbelit évéinek platformja alkalmazásokon keresztül hozzáférést biztosít több zenei és video streaming szolgáltatáshoz is.

Az új Loewe TV-k árai még nem ismertek és egyelőre azt sem tudni mikortól lesznek kaphatóak, de az első modellek már a következő hónapokban megjelenhetnek.

Kapcsolódó linkek:

Loewe: létrejött a megállapodás az új befektetővel
Loewe Connect ID: a megújult Smart TV
Loewe: új befektetővel folytatódik az átalakítás
Loewe Art: a márka új kedvezőbb áru TV-je
Loewe Reference ID: megújul a csúcs TV
Loewe: a Hisense a kínai partner
Loewe: csődvédelmet kért a német prémium TV gyártó
Loewe Individual: új változatok megjelenése várható

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .