Loewe: vezeték-nélküli házi-mozi készletek

A Loewe home.cinema set 553 és 531 vezeték-nélküli házi-mozi készletek 5.1.2 csatornás Dolby Atmos és DTS:X 3D térhangzást valamint többszobás zenei streaming lehetőséget kínálnak.


A prémium TV-iről és AV termékeiről ismert Loewe nemrég jelentette be két tévékhez jól illeszthető vezeték-nélküli házi-mozi készletét. A „home.cinema set 553 és 531” a klang bar5 mr soundbar és kalng sub5 vezeték-nélküli mélynyomó mellé kínált két-két klang mr5 és klang mr3 (ettől 553) illetve klang mr3 és klang mr1 (ettől 531) vezeték-nélküli hangsugárzókból áll.

Loewe home cinema set 553 lifestyle

A Loewe klang bar5 mr soundbar négy teljes-sávú és három dóm nagyfrekvenciás előre sugárzó valamint két-két oldalra és felfelé irányított hangszóróval és a klang sub5 vezeték-nélküli mélynyomóval (utóbbiban két Ø15 centis mély-hangszóróval és négy Ø15 centis passzívsugárzóval) 5.1.2 csatornás konfigurációt alkotnak. A soundbar és a mélynyomó támogatják a Dolby Atmos és a DTS:X hangformátumokat is, 400 Watt szinuszos összteljesítményük pedig megfelelő mozihangzást illetve zenei élményt ígér.

A két készletbe tehát további két front és két hátsó vezeték-nélküli Loewe klang mr5/3/1 hangsugárzót csomagolnak, melyekhez a veszteség- és késésmentes hangátvitelt a márka saját Wireless Digital Audio Link (WDAL 2.0) technológiája biztosítja. A csomagok négy hangsugárzóját tehát térhatású hangsugárzóként konfigurálják, de kettős funkciót ellátva többszobás hangrendszer részeként is használhatóak, ha arra van szükség.

A többszobás hangrendszer kialakításához a Loewe WDAL mellett a DTS Play-Fi szabvány és annak applikációja is használható, valamint biztosított a Bluetooth 4.2, az Apple Airplay 2 a GoogleCast 4 Audio és a Spotify Connect vezeték-nélküli zenei streaming is. A hangrendszeren a népszerű Amazon Music, Napster, Pandora, Qobuz, Tidal, iHeart Radio zeneszolgáltatások illetve internetes rádiók akár nagyfelbontású hangformátumai szólaltathatóak meg, és nem hiányoznak az Alexa, az Apple és a Google beszédhang asszisztensek sem.

A soundbar két HDMI bemenete és a HDMI eARC funkciójú kimenete a 4K és a Dolby Vision, HDR10+ formátumú videókat is továbbítja.

A hazai Loewe forgalmazóknál ugyan megvásárolhatóak a két vezeték-nélküli házi-mozi készlet elemei, de egyben még nem szerepel kínálatukban a home.cinema set 553 illetve 531, melyek javasolt európai ára 3.999 € illetve 3.399 € (kb. 1.550.000 illetve 1.320.000 Ft).

Loewe home.cinema set 553
Loewe home.cinema set 553
Loewe home.cinema set 531
Loewe home.cinema set 531

Miden további műszaki információt, lást a Loewe klang bar5 mr hangsáv, sub5 mélynyomó, mr5, mr3 és mr1 vezeték-nélküli hangsugárzók termékadatlapján.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Egy hozzászólás “Loewe: vezeték-nélküli házi-mozi készletek” bejegyzéshez

  1. A Loewe home.cinema set 553 1.550.000Ft túlárazott. Ezen, az áron Denon, Onkyo stb. erősítőket lehet venni hozzá illő hangfalakkal és a vég erdemény jobb lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .