Megvásárolja a FED technológiát az AU Optronics

1. Oldal

A tajvani AU Optronics Corp. megállapodott a Field Emission Technologies és FET Japan, Inc. cégekkel, hogy megvásárolja az utóbbiak bizonyos eszközeit és FED tér-emissziós képernyőkhöz kapcsolódó technológiáit.
Az új LPD mellett a nano-Spindt FED, azaz nanotüskés tér-emissziós képernyő is kiváló képminőséget és energiafogyasztást ígér. A technológiával kapcsolatos utolsó hír az volt, hogy fejlesztője a Field Emission Technologies (FET) beszünteti tevékenységét, mert legfőbb tulajdonosa a Sony nem finanszírozza a már tervezett tömeggyártást.

A három cég vezetője a felvásárlási megállapodás bejelentésekor
A három cég vezetője a felvásárlási megállapodás bejelentésekor


A AU Optronics Corp. (AUO) a tranzakció keretében megszerzi a még mindig 39,8%-ban a Sony tulajdonában lévő FET bizonyos eszközeit, melyek tartalmazzák a FED technológiához és anyagokhoz kapcsolódó szabadalmakat, know-how-t, találmányokat és fontos berendezéséket.

Az új tulajdonos a FED technológiát professzionális „high-end” képernyők jövőbeli fejlesztésénél kívánja felhasználni. Az AUO szándéka az, hogy a technológiát fejlesztve orvosi és stúdió célokra felhasználható termékeket gyártson.

Kapcsolódó linkek:

Egy új képernyő technológia a Laser Phosphor Display (LPD)
Felszámolja a FED képernyők fejlesztését a Sony
Videojáték 240Hz-es képfrissítéssel FED képernyőn
FED képernyők tömeggyártásban a jövő év végére
Az első professzionális FED monitor képernyő megjelenését 2009-re tervezik
Bemutatták az első FED képernyőt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .