Microsoft: nincs Blu-ray az Xbox 360-hoz

1. Oldal

A Microsoft egyik mértékadó vezetője szerint cége nem folytat tárgyalásokat a Blu-ray nagyfelbontású technológia Xbox 360-ba építéséről.
Aaron Greenberg az Xbox 360 csoport termékmenedzsere tehát egyértelműen cáfolta a londoni Financial Times cikkében megjelenteket, mely a Sony Electronics U.S. elnöke Stan Glasgow kijelentése alapján híresztelte a Microsoft és Sony közötti tárgyalásokat.

Xbox 360_Blu-ray.jpg
Aaron Greenberg a következőket mondta a Reutersnek a múlthéten: „Az Xbox jelenleg nincs tárgyalásban a Sonyval vagy a Blu-ray Disc Association-el (a Blu-ray formátumot képviselő szervezet) a Blu-ray Xbox élménybe integrálásáról.”

A Microsoft Xbox 360 játékkonzolja nagyfelbontású lemezlejátszást biztosító technológia nélkül maradt miután az eddigi külső meghajtóként kapható HD DVD-t annak fejlesztője a Toshiba nem gyártja és fejleszti tovább. Greenberg szerint az Xbox 360 tulajdonosok továbbra is hozzájuthatnak nagyfelbontású tartalmakhoz a Microsoft Xbox Live internetes filmletöltő szolgáltatáson keresztül, s emlékeztetett rá, hogy ez az egyetlen játékkonzol, mely biztosítja ezt a lehetőséget.

Kapcsolódó link:

Microsoft: Blu-ray támogatás talán az Xbox 360-hoz is
Toshiba hivatalos bejelentés: a cég felhagy a HD DVD üzlettel
Microsoft: december 11-én indul az internetes videopiac Európában is
Microsoft: Xbox 360 nagyobb HDD-vel és HDMI-vel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .