NVIDIA SHIELD TV: itt a 9.1-es verziójú frissítés

A 9.1-es verziójú NVIDIA SHIELD TV frissítés HDMI ALLM, IMAX Enhanced és más új funkciókat, biztonsági- és hibajavításokat tartalmaz.


A 2015-ös, 2017-es és 2019-es NVIDIA SHIELD eszközökhöz június 30-án kiadott Shield Experience Upgrade 9.1 frissítés kapcsán a márka két új fő funkciót emelt ki. Ezek a HDMI ALLM (automatikus alacsony késésű mód), amely lehetővé teszi, hogy az eszköz automatikusan „Játék” módba kapcsolja a kompatibilis TV-t, és az éjszakai hallgatási mód, ami csökkenti a hang dinamikáját, hogy az másokat ne zavarjon.

NVIDIA SHIELD TV Experience Upgrade 9.1

Az NVIDIA közlése szerint: „A SHIELD TV mostantól automatikusan alacsony késésű „játékmódba” kapcsolja a TV-t, amikor kedvenc játékait játssza. Akár a felhőből játszik a GeForce NOW-val vagy egy Android játékkal helyileg, a játékélmény minden eddiginél gyorsabb lesz”.

„Élvezze a filmnézést vagy a játékot éjszaka anélkül, hogy zavarná családját. Az éjszakai hallgatási mód automatikusan beállítja a hangos robbanásokat és a csendes párbeszédet, hogy egyenletes hallgatási élményt biztosítson még alacsony hangerő mellett is.”

A frissítés IMAX Enhanced támogatással egészíti ki a Disney+ applikációt lehetővé téve a Marvel filmek kiterjesztett 1,90:1-es képarányú megtekintését.

Ezenkívül „AI” felskálázási támogatást biztosít 60 Hz-es HDR10 videókhoz (csak a 2019-es NVIDIA SHIELD Pro), javítja a távirányítók és a játékkontrollerek testreszabását, és lehetővé teszi a belépő vagy középkategóriás TV-vel rendelkező felhasználóknak a HDR és Dolby Vision HDR tartalmak megjelenítésének letiltását.

Az NVIDIA hat további GeForce NOW játékot már 4K felbontással vagy 4K HDR10 képminőséggel tesz elérhetővé. Ezek:

  • Dying Light 2 (4K)
  • Destiny 2: The Witch Queen (4K HDR10)
  • Rainbow Six Extraction (4K)
  • SIFU (4K)
  • Apex Legens: S13 (4K)
  • Star Wars: Jedi Fallen Order (4K HDR10)

Az NVIDIA SHIELD TV továbbra is az Android TV Android 11-nek megfelelő verzióját futtatja. Az Android biztonsági javítása a 2022 júniusi szintre frissült.

Itt olvasható a Shield Experience Upgrade 9.1 változásnaplója.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .