Onkyo/Pioneer: jön a DTS Play-Fi többszobás audió streaming frissítés

1. Oldal

Az Pioneer & Onkyo Europe GmbH tegnapi bejelentetése szerint a közeljövőben megjelenő firmware frissítésekkel aktiválja a DTS Play-Fi vezeték-nélküli többszobás audió streaming funkciót a két márka bizonyos termékein.


A DTS Play-Fi technológiát kínáló Onkyo/Piopneer Music Control alkalmazások lehetővé teszik használóik számára, hogy a CD-minőségű zenék bitfolyamait továbbítsák vezeték nélkül több okostelefonról és táblagépről az otthoni Wi-Fi hálózaton keresztül korlátlan számú DTS Play-Fi kompatibilis hangszóróra, erősítőre és más termékekre.

DTS_Play-Fi.jpg
Bármelyik márka DTS Play-Fi kompatibilis terméke gond nélkül működik együtt az említett alkalmazások intuitív kezelőfelületével, egyszerűen menedzselve a több helyiségbe irányított zene bitfolyamokat az iPad, iPhone, iPod touch és Android készülékekről. Az alkalmazás hozzáférést biztosít mások mellett az Amazon Music, iHeartRadio, Napster, Pandora, SiriusXM, TIDAL streaming szolgáltatásokhoz, és hálózati médiaszerverekről valamint más zenetároló hálózati eszközről is lejátszik zenéket.

A felhasználók nemcsak egyetlen zeneforrás bitfolyamát küldhetik el több DTS Play-Fi kész termékre, hogy a ház minden szobájában késés vagy áthidaló eszköz nélkül élvezhesse zenét. A DTS Play-Fi technológia lehetővé teszi több felhasználónak, hogy egyidejűleg több eszközről más-más zenéket küldjenek a különböző helyiségekben elhelyezett hangkeltő készülékekhez. Már több száz DTS Play-Fi kompatibilis termék kapható, köztük hangszórók, hangrendszerek, AV vevőerősítők, elektronikák és más hálózati vevők, melyek bármely fogyasztó igényeit kielégítő teljes ökoszisztémát alkotnak. További részletek a www.play-fi.com weboldalon találhatóak.

Augusztus 1-től elérhető a DTS Play-Fi firmware frissítés el az Onkyo LS7200 soundbar rendszerhez és az Onkyo NCP-302 valamint a Piopneer MRX-5, MRX-3 vezeték-nélküli hálózati hangszórókhoz.

A két márka számos idei és tavalyi AV vevőerősítője és más hálózati készüléke kap firmware frissítést szeptember végéig. Ezek között vannak az alábbiak:

Onkyo:

HT-S9800THX, TX-RZ720/TX-RZ820, TX-NR676E, TX-NR474, TX-NR575E, PR-RZ5100, TX-RZ3100, TX-RZ1100

Pioneer:

VSX-LX302, VSX-832, VSX-932, SC-LX901, SC-LX801, SC-LX701, VSX-S520D, VSX-S520, SX-S30DAB, N-30AE, NC-50DAB, XC-HM86D, N-70AE, N-50AE, FS-W50, FS-W40, X-HM86D, X-HM76D, X-HM76


Kapcsolódó linkek:

Onkyo/Pioneer: itt a Chromecast funkció firmware frissítéssel
Onkyo/Pioneer: kész a FireConnect rendszerszoftver frissítés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .