Panasonic: idén már Google TV lép az Android TV helyébe?

A prémium TV-in MyHomeScreen, középkategóriájú LCD TV-in pedig Android TV platformot alkalmazó Panasonic idén az utóbbiaknál megkezdi a Google TV-re való átállását.


A Beebom híre szerint a Panasonic új okostévéket mutatott be Indiában Google TV platformmal. Az MX850, MX800, MX750, MX700 szériák 4K felbontású, akár 195 centis (77”) képernyővel és HDR10+ támogatással kerülnek forgalomba.

Panasonic Google TV

Az új TV-k hardvere 2 GB RAM-ot és 16 GB beépített tárhelyet biztosít, már a TV-s Android 11 operációs rendszer fut rajtuk, beépített Chromecast támogatással és Google Assistant funkcióval. A platformon telepített alkalmazások között ott az Amazon Prime Video, a Disney+ Hotstar, a Netflix és Google Play áruház kínálta játékok.

A Panasonic június közepén jelenti be teljes idei európai tévékínálatát, de a Panasonic MZ2000 csúcs OLED TV-hez hasonlóan a többi 2023-as tévémodellt is „M” betű jelöli.

A Panasonic 2023-as prémium TV-in – így az MZ2000 OLED TV-ken is – a MyHomeScreen 8.0 platform fut. Az első Panasonic Android TV-k 2020-ban jelentek meg és még a 2022-es LX800 szérián is ez fut. Ahogy Indiában úgy Európában is megjelenhet a középkategóriás modellekben a megújult Google TV kezelőfelület további személyre szabott lehetőségekkel, mint a „For You” ajánlófül, valamint olyan extra funkciókkal, mint a felhasználókhoz, köztük gyerekekhez rendelhető profilok.

A Philips, a Sony, a TCL és a Xiaomi már átálltak vagy kezdtek átállni a Google TV-re.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .