Panasonic W60A: a 2024-es középkategóriájú LCD TV-k TiVo platformmal

A Panasonic W60A középkategóriájú LCD TV-k TiVo független médiaplatformot valamint Dolby Vision és Dolby Atmos támogatást kínálnak.


A Panasonic a prémium W95A és W90A és a felsőközépkategóriájú W80A LED LCD TV-in a Panasonic TV-kre alakított Amazon Fire TV operációs rendszer működik. A most bejelentett új középkategóriájú W60A 4K Ultra HD Smart TV-ken viszont a Powered by TiVo” által jelzett „független médiaplatform” könnyíti meg a kedvelt tartalmak megtalálását és megtekintését. „A TiVo operációsrendszerét (OS) integráló Smart TV segít rendet vágni a streaming és a lineáris tartalmak lehetőségeinek zűrzavarában.” Az OS része a mesterséges intelligenciával támogatott beszédhanggal-keresés és tartalomfelkutatás, mely gyors és igen releváns találatokat, ajánlásokat ígér.

Panasonic W60A Tivo Lifestyle

A TiVo OS olyan nyitóképernyőket állít össze, amin keresztül a globális és helyi tartalomszolgáltatók kedvelt élő és lekérhető műsorai és filmjei anélkül érhetőek el, hogy az alkalmazások között kellene váltogatni. De nem hiányoznak az éppen trendi filmek vagy sorozatok sem. A preferenciák és a korábbi nézési szokások alapján kínált ajánlások is több platform új és népszerű műsorait segítenek megismerni.

Panasonic Tivo_nyitóképernyő

Az Alexa-kész eszközökkel való kompatibilis révén hangutasításokkal is lehetséges a W60A készülékek be- és kikapcsolása, a hangerő szabályzása és a csatornaváltás.

A 4K Colour Engine processzorral szerelt 108, 126, 139 és 164 centis (43”, 50”, 55” és 65”) Panasonic W60A készülékek támogatják HDR10, Dolby Vision és HLG formátumú tartalmakat, melyeket a készülékek 60Hz-es képfrissítésű HDR Bright Panel elnevezésű képernyőjükön igyekeznek megjeleníteni. Ugyancsak támogatott a Dolby Atmos, mely HDMI eARC csatlakozón át továbbítható más hangformátumokkal együtt külső hangrendszerhez.

Bluetooth kapcsolaton át is továbbítható a TV hangja vezeték-nélküli külső hangsugárzókhoz.

Panasonic-W60A-jellemzők

A W60A LCD TV-k HDMI 2.1 bemenete és alacsony késleltetési módja (ALLM) biztosítja a játékhoz az alacsony bemenetről mért késést és a kiváló felbontás előnyeit. Ez utóbbi automatikusan átvált a kijelölt játékmódba, amikor a játékkonzolhoz csatlakozó bemenetet választjuk. A készülékek Game Mode Plus funkciót és Game Control Board azaz játékvezérlő táblát kínálnak, mely utóbbi játék közben is egyetlen kattintással teszi elérhetővé a játékbeállításokat.

A Panasonic düsseldorfi termékbemutatóján egy a W60A-val szinte azonos műszaki tudású W70A szériát is bemutatott, azzal az eltéréssel, hogy az utóbbin a TiVo helyett Google TV platform működik.

A Panasonic W60A készülékek várhatóan júliustól lesznek kaphatóak Európában az alábbi ajánlott árakon:

TV-43W60A – 519 € (kb. 200.000 Ft)
TV-50W60A – 589 € (kb. 230.000 Ft)
TV-55W60A – 689 € (kb. 265.000 Ft)
TV-65W60A – 849 € (kb. 330.000 Ft)

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .