Panasonic W80A: a 2024-es felsőközépkategóriájú LCD TV-k

A Panasonic W80A felsőközépkategóriájú LCD TV-k Fire TV okos platformmal, HCX processzorral Dolby Vision és Dolby Atmos támogatással.


A Panasonic W95A és W90A prémium LED LCD TV-k mellett a márka bejelentett egy felsőközépkategóriájú W80A LCD TV szériát is. A 108, 126, 139 és 164 centis (43”, 50”, 55” és 65”) készülékeken  is a Panasonic TV-kre alakított Amazon Fire TV operációs rendszer működik egy könnyen kezelhető, személyre szabott, tartalomorientált felhasználói felülettel. Ez egyetlen fő kezdőképernyőn egyesíti a készülék használóinak kedvenc streaming és tévécsatornáit, alkalmazásait és személyre szabott ajánlásait.

Panasonic-W80A-FireTV-Lifestyle

A Panasonic W80A készülékekhez mellékelt Alexa funkciójú Voice Remote távirányító segítségével egyebek mellett hangutasításokkal indíthatóak alkalmazások, játszható le zene, kereshetőek tartalmak, vezérelhetőek az okosotthon eszközei. Az utóbbihoz tartozik egy okosotthoni vezérlőtábla is, amin kényelmesen felügyelhető és kezelhető a csatlakoztatott otthoni rendszer.

Megmarad a Panasonic korábbi operációs rendszerében elérhető néhány funkció, köztük a Penta (vagy Quatro) Tuner, ami a DVB-T2, S2 és C mellett az internetes (IPTV) és az otthoni hálózaton (TV>IP) keresztüli vételt is lehetővé teszi, mely utóbbival a lakás TV-in antennacsatlakozás nélkül is élvezhetőek a más készülékeken vett műsorok. A készülékek távirányítóján ott a „MyApp” gombj, aminek funkcióját a felhasználó szabhatja meg, hogy egyetlen gombnyomással érhesse el kedvenc alkalmazását, csatornáját vagy akár hangvezérlő parancsát is.

Panasonic-W80A-jellemzők

A Panasonic W80A készülékekben is a környezeti fényviszonyokhoz alkalmazkodó Filmmaker Mode biztosítja a filmalkotók szándékának megfelelő képmegjelenítést. A prémium modelleknél kisebb tudású HCX processzor is kezeli a nagy dinamikatartományú HDR10+ és Dolby Vision formátumú tartalmakat, melyeket a készülékek HDR Bright Panel Plus elnevezésű szokványos LED háttérvilágítású LCD képernyőjükön igyekeznek megjeleníteni.

A W80A LCD TV-k HDMI 2.1 bemenetükön át támogatott a változó képfrissítési gyakoriság (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a játékot szolgálja az alacsony bementről mért késés is.

A játékkonzolra csatlakozó bemenetet választva a W80A készülék játékmódba (Game Mode) kapcsol, a HDMI eARC magas hangminőséget biztosító akár Dolby Atmos hangformátumot továbbít külső hangrendszerhez.

A Panasonic W80A készülékek várhatóan októbertől lesznek kaphatóak Európában az alábbi ajánlott árakon:

TV-43W80A – 609 € (kb. 235.000 Ft)
TV-50W80A – 669 € (kb. 260.000 Ft)
TV-55W80A – 759 € (kb. 295.000 Ft)
TV-65W80A – 929 € (kb. 360.000 Ft)

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .