Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

1. Oldal

Az [origo] Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió megállapodásának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, és a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

origo.jpg

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében a T-Home TV és T-Online Téka előfizetői televízión, valamint a számítógép képernyőjén keresztül választhatják ki és nézhetik meg az elmúlt évek legnépszerűbb Paramount filmsikereit, valamint a filmstúdió által készített új mozifilmeket jóval azok tévécsatornákon való megjelenése előtt. Ezek között olyan mozik szerepelnek, mint a Pata-Csata, a Dreamgirls, a Malac a pácban vagy az elmúlt nyár kasszasikere a Transformers.


Az IPTV szolgáltató T-Home TV videotéka, és a T-Online Téka „streaming” videoszolgáltatása a hollywoodi sikerfilmeken kívül népszerű európai filmek, az utóbbi évek magyar filmsikerei és díjnyertes alkotásai, valamint dokumentumfilmek, rajzfilmek széles választékát is kínálja.

Mindez azt jelzi, hogy immár idehaza is egyre bővül az „online” módon az interneten keresztül elérhető tartalmakhoz való hozzáférés.Kapcsolódó linkek:

A BitTorrent tiszteletreméltó technológiává válik?
Még bő tíz év, mire általánossá válik a filmletöltés
Hollywoodnak fáj a feje az illegális filmletöltés miatt (Kommentár)
A Dreamworks stúdió vezetője szerint a jövő az internetes letöltésé
Bill Gates szerint öt éven belül az internet forradalmasítja a TV-t
Apple TV: médiaközpont Steve Jobs módra
Microsoft: indul a HDTV és HD filmletöltés az Xbox 360 tulajdonosok számára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .