Philips: Apple AirPlay és Home támogatás a 2024-es OLED TV-ken

A Philips először partner OLED809, OLED909 és OLED959 készülékein az Apple AirPlay 2 és Apple Home támogatásában.


A Philips megerősítette, hogy először idei OLED809, OLED909 és OLED959 szériájú TV-i támogatják az Apple AirPlay 2 és az Apple Home (korábban HomeKit) technológiákat, melyeket más márka TV-i már évek óta támogatták.

Philips-Apple-Airplay-Home

Az AirPlay 2 az Apple „casting” protokollja, ami lehetővé teszi iPhone, iPad vagy Mac eszközökről médiatartalmak – videók, zenék, fényképek és játékok – vezeték-nélküli küldését az otthoni hálózaton keresztül a TV-re. Valahogy ahogy a Chromecast is.

Az Apple Home vagy HomeKit a csatlakoztatott otthon eszközök platformja, ami lehetővé teszi a TV integrációját is. Segítségével az iPhone és iPad Remote alkalmazásán át manuálisan vagy Siri hangutasításokkal is vezérelhetőek olyan TV funkciók, mint a be-/kikapcsolás vagy a hangerő. Be lehet állítani a TV-t is érintő automatikus otthoni rutinokat.

A Philips OLED809, OLED959 és OLED909 készülékeken Google TV platform működik, így kompatibilisek a Chromecast és a Google Home technológiákkal is szabad választást kínálva a két platform között.

A Philips tájékoztatása szerint egyetlen korábbi TV-je sem kap Apple AirPlay és Home támogatást, ahogy a 2024-es Philips OLED759 modelleken sem, mert a Titan OS más chipkészleten fut. Az Apple TV app viszont minden Philips Google TV készüléken elérhető.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .