Philips: bemutatatták az „Aurea” TV-t a hazai sajtó számára is

1. Oldal

A Philips mai sajtótájékoztatóján a meghívottak megcsodálhatták a gyártó legújabb, a képernyőt színjátszós fényaurába foglaló LCD TV készülékét, az Aurea TV-t.
Egy látványos artista bemutatót követően lehullt a lepel a fehér falra installált Aurea TV-ről, mely egyelőre egy változatban készül és hivatalosan a 42PFL9900D típusjelzést viseli.

Nos, a nyilvánvalóan a készülék aktív fénykeretének működését bemutatni hivatott videoklipekkel a TV valóban igen izgalmaz, a hagyományos tévé- vagy filmnézéshez képest sokkal több látványélményt nyújt. Az aktív keret ugyanis a képernyőn látható színes képelemek színeihez, pozíciójához, sőt még azok mozgásához is igazodva állítja elő a keretben és a falon megjelenő fényaura színjátékát. Kíváncsi lennék, hogy miként működik mindez egy hétköznapi focimeccs képeivel vagy egy játékfilm sötétebb jeleneteivel, de talán majd egy teszt során erre is lesz mód.

AUREA_LIFESTYLE.JPG
Az Aurea TV bizonyosan sokaknak lesz vágyai legfőbb tárgya. Elsősorban azokat ejtheti majd rabul a készülék, akik nem mint TV-re, hanem mint látványos dekorációra tekintenek rá – és itt főleg a hölgyekre gondolok. Számukra feltehetően teljesen érdektelenek az Aurea TV műszaki tulajdonságai: a Perfect Pixel HD Engine képjavító és feldolgozó technológia, a 100 Hz Clear LCD képfrissítés, a HD – Natural Motion képanalizáló és mozgásoptimalizáló rendszer, illetve a teljes HD felbontású képmegjelenítés.

Elég mélyen kell a zsebébe nyúlnia annak, aki megkívánja az Aurea TV-t, mert a 42PFL9900D 1,1 millió forintba kerül majd, és egyelőre most próbálnak szerződéses kereskedő partnereket találni, akik meg tudják és kívánják teremteni ennek a prémium kategóriás TV készüléknek az eladási feltételeit.

Kapcsolódó linkek:

IFA 2007 hírek: bemutatkozott az első Philips LCD TV „Aurea” fényglóriával
Philips: új CINEOS csúcskategóriás LCD TV-k
Philips: talonba kerül az LCD TV-k letapogató háttérvilágítása
Philips: új síkpaneles TV-k innovatív technológiákkal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .