Pioneer BDP-170: új Blu-ray lejátszó gazdag funkcionalitással

1. Oldal

Az új Pioneer BDP-170 nem egy átlagos Blu-ray Disc lejátszó, mert többek között beépített Wi-Fi kapcsolatot valamint Miracast tartalomelérést is kínál okostelefonról és táblagépről.
A Pioneer BDP-170 DLNA minősített, és a YouTube-ot valamint a Picasa-t is elérhetővé teszi. A lejátszó támogatja a YouTube „Send to TV”, azaz TV-re küldés funkcióját is, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználó a TV-hez csatlakozó okostelefonról vagy táblagépről egyszerű gombnyomásra válassza ki a YouTube videókat és kezelje a lejátszást. A beépített Wi-Fi elektronika (802.11 b/g/n) támogatja a Wi-Fi Direct kommunikációt Wi-Fi Miracast funkcióval, amivel vezeték nélkül vihetőek át audió és videó tartalmak okostelefonokról és a táblagépekről a BDP-170-re.

Pioneer_BDP-170.jpg
Természetesen a BDP-170 a Blu-ray mellett a DVD és CD lemezeket lejátssza, valamint a nagyfelbontású Super Audio CD albumokat is. A lejátszó kompatibilis a Blu-ray 3D formátummal, támogatja a 36 bites Deep Colour színfelbontást és egy 1080p/24 Hz (24p) HDMI 1.4a kimenettel rendelkezik.

Az audió oldala is gondosan kimunkált a BDP-170-nek, ami kompatibilis a Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-HD Master Audio és DTS-HD High Resolution Audio surround hangformátumokkal, és egy 2-csatornás 192 kHz/24 bites D/A konverterrel is rendelkezik.

A BDP-170 több fájltípust is kezel, ezek között van például a mobileszköz specifikus 3GP, FLV, MPEG, AVI és WMV, valamint a magas minőségű FLAC audió fájlok, továbbá a WMA, az MP3, az MKV és aDivX + HD.

Pioneer_BDP-170_csatik.jpg
A felhasználói élmény maximalizálása érdekében a BDP-170 olyan speciális funkciókat is kínál, mint a Quick Start/Quick Tray (gyors lemezbetöltés és indítás). A mellékelt távirányítón dedikált Miracast és YouTube gombokat találunk a funkciókat könnyű elérhetőségéhez. Az új 1,5-szeres sebességű hanggal kísért View Scan (gyorsított betekintés) funkció, ami nagyon kényelmessé teszi a Blu-ray Disc tartalmának ellenőrizését. Ez gyerekjátékká teszi a keresett műsor egy részletének megtalálását.

Végül, de nem utolsósorban, a lejátszó vezérelhető a felhasználóbarát iControlAV5 alkalmazással, ami ingyenesen elérhető az App Store-ból iPhone/iPad/iPod Touch készülékekhez. Ingyenesen letölthető Dedikált alkalmazás elérhető Android felhasználók számára is a Google Play-en keresztül.

A BDP-170 Blu-ray Disc lejátszó júniusban lesz elérhető.

Kapcsolódó linkek:

Pioneer: a 2014-es VSX AV vevőerősítőkről
Pioneer: új Sound Bar hangszórórendszer TV-khez
Pioneer VSX-S310, VSX-S510: kapható a két új karcsú AV vevőerősítő
Pioneer BDP-160: új Blu-ray 3D lejátszó mobilkészülékekhez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .