Pioneer: Blu-ray lejátszó és HD video fájlkezelő rendszer profiknak

1. Oldal

Az InfoComm kiállításon mutatta be a Pioneer két új professzionális felhasználásra szánt termékét, a BDP-V6000 Blu-ray Disc lejátszót és a HD-V9000 HD Video rendszerét.
Mindkét készülék robusztus, magas minőségű 1080p nagyfelbontású képminőséget nyújt a professzionális alkalmazások sorát kiszolgálva. A készülékek felhasználhatóak például digitális kijelzés vagy nyilvános helyen elhelyezett képernyő meghajtására, múzeumokban, az oktatásban és televíziós stúdiókban.

Pioneer_BDP-V6000.jpg
A BDP-V6000 Blu-ray Disc lejátszó az első professzionális készülék között lesz a világon, amely a Blu-ray Disc és DVD médiák NTSC és PAL formátumú lejátszását egyaránt támogatja majd. Ennek megfelelően másodpercenként 25 és 30 képkockás jelet egyaránt kiad, és lejátssza a felhasználás helye szerinti régiókódon kívül, az össze régiókód mentes BD lemezt. A felhasználók könnyen és gyorsan tudják áttekinteni a lemez címek, fejezetek és időkód (Time Code) szerinti menüit. A profik számára áttervezett grafikus felhasználói kezelőfelület a lejátszó jobb beállítását és belső lejátszási lista összeállítását is lehetővé teszi. A lejátszó 1 GB-os memóriájába új videotartalmak tölthetőek le a BD-Live funkció jóvoltából, a soros RS-232C port pedig biztosítja rendszerintegráláshoz nélkülözhetetlen külső berendezésről történő vezérlést. A BDP-V6000 természetesen rack keretbe is beépíthető. A lejátszó ősztől lesz kapható 400.000 forintos áron.

Pioneer_HD-V9000.jpg
A HD-V9000 egy nagyteljesítményű HD videofájl rendszer, amely négy korszerű vezérlési lehetőséggel rendelkezik: önállóan, IP címezhetően (beágyazott web szerver), RS-232C interfészen át és a „HD-Pilot PC” szoftverrel, ami lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a tartalmak, a lejátszási listák, a menedzselt lejátszó-beállítások és a monitorozási teljesítmény távolból történő frissítését.

A HD-V9000 egy félvezetős tárolóeszköz. SDHC-Class 6 memóriakártyát használva a rendszer jobb megbízhatóságot és rugalmasságot biztosít a legkülönbözőbb alkalmazásokban. Mivel az SD kártyák cserélhetőek, az új videofájl lejátszó tárolási kapacitása bővíthető és így annak tudása a jövőben is fenntartható. A készülék kiváló, 80 megabájt/sec HD videolejátszásra képes, és 16GB-os SD kártyát mellékelnek hozzá, ami 70 perc HD videotartalom tárolására elegendő.

Kapcsolódó linkek

Hivatalos a Pioneer és a Sharp Blu-ray együttműködése
Pioneer: firmware frissítések Blu-ray lejátszókhoz és új termékek
Pioneer: három új Blu-ray Disc lejátszó már 2009 nyarára
Pioneer: négy új 2009-es alap- és középkategóriás AV vevőerősítő
Pioneer: kapható a BD-Live referenciaminőségű Blu-ray lejátszó

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .