Pioneer UDP-LX500/UDP-LX800: jön a HDR10+ támogató frissítés (frissítve)

A Pioneer UDP-LX500 és UDP-LX800 Ultra HD Blu-ray lejátszói a HDR10+ nagy dinamikatartományú formátumot is támogatják majd egy firmware-frissítéssel.


Frissítés:

Az Onkyo & Pioneer Corp. sajnálattal tájékoztat arról, hogy az UDP-LX800 és az UDP-LX500 univerzális Ultra HD Blu-ray lemezlejátszókhoz a HDR10+ támogatást hozzáadó firmware-frissítést, amelyet először 2018 decemberében jelentettek be, elkerülhetetlen fejlesztési késedelem miatt 2019 őszére halasztja.

A cég elnézést kér a kellemetlenségért az ügyfelektől, akik már használják vagy fontolóra veszik ezeket a termékeket.

A fejlesztés befejezésekor a firmware-frissítésre vonatkozó információkat a megfelelő termékoldalon közzéteszik.

2018. december 14.:

A Pioneer új felső-kategóriás UDP-LX500 és referenciaszintű UDP-LX800 Ultra HD Blu-ray lejátszói jelenleg a 4K videofelbontás mellett a HDR10 valamint a Dolby Vision nagy dinamikatartományú videoformátumot támogatják. Az utóbbiak az Ultra HD Blu-ray lemezek legelterjedtebb formátumai. Emellett a készülékek az objektumalapú Dolby Atmos és DTS:X audioformátumokat is lejátsszák, és két HDMI kimenetük is van, melyek egyike csak audiojelet szolgáltat.

A Samsung által kifejlesztett és egyre többek által támogatott formátum, a HDR10+, ahogy a Dolby Vision is dinamikus metaadatokkal, akár jelenetenként vagy képkockánként lehet a nagy dinamikatartományú kép megjelenítését optimalizálni az adott TV vagy képernyő képességeinek megfelelően.

A Pioneer mai bejelentése szerint a két új Ultra HD Blu-ray lejátszó 2019 tavaszán egy olyan firmware-frissítést kapnak majd, ami HDR10+ kompatibilitást biztosít.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

2 hozzászólás “Pioneer UDP-LX500/UDP-LX800: jön a HDR10+ támogató frissítés (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Üdvözlet!Azt szeretném kérdezni az MKV formátumot lehetne egy frissitéssel támogatni!

    1. Üdvözlet!

      Ez, ha jól értem nem kérdés, hanem kívánság, de ebben nem illetékes a portálunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .