Samsung: már elérhetőek Antstream Arcade és Blacknut streaming játékok, de nem nálunk

Az újabb Samsung Smart TV-k és monitorok Samsung Gaming Hub portfóliója közel 3.000 játékra bővül az Antstream Arcade és a Blacknut megjelenésével.


A tavalyi bejelentésének megfelelően az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban és Brazíliában a 2022-es és 2023-as Samsung Smart TV-k és monitorok Samsung Gaming Hub (Játékközpont) felületén június 1-től már elérhetőek az Antstream Arcade és a Blacknut streaming játékok is.

Samsung streaming játék 2023

Az erről szóló Samsung sajtóközleményben Mike Lucero, a Samsung Electronics játékokkal foglalkozó termékmenedzsmentjének vezetője úgy fogalmaz: „Az Antstream Arcade és a Blacknut révén még könnyebbé tettük belevágni a játékokba. Most már csak fel kell vennie a Samsung TV-je távirányítóját a nagyszerű játékok élvezetéhez, mint amilyen a ?Pac-Man’ és a ?Who Wants to be a Millionaire? , vagy párosítsa Bluetooth kontrollerét, hogy a legkülönbözőbb műfajú több ezer világszínvonalú játékhoz hozzáférjen. Több játékkal és több játékmóddal, soha nem volt még jobb alkalom a játékra a Samsung Gaming Hub-on.”

Samsung-Gaming-Hub_2023

Az Antstream Arcade és a Blacknut hozzáadásával az Xbox, az NVIDIA GeForce NOW, az Utomik és az Amazon Luna felhőalapú játékalkalmazásokkal már közel 3.000 streaming játék lesz elérhető – a Samsung elmondása szerint– melyek tehát külön konzol nélkül magán a TV-n vagy monitoron játszhatóak.

Az Antstream Arcade több mint 1.400 klasszikus játéktermi játékot kínál évi 12 € (kb. 4.500Ft) áron, míg a Blacknut több mint 500 prémium családi játékot nyújt évi 15 €-ért (kb. 5.600 Ft), és most 15 napos ingyenes próbaverziót kínál az új felhasználóknak a Samsung TV-ken.

Mivel a korábbi TV-in a Samsung nem frissíti a Tizen Smart platformot, ezért a Gaming Hub és az azon megjelenő a felhőalapú játékalkalmazások csak az újabb Samsung TV-ken érhetőek el, annak ellenére, hogy a régebbi modellek is alkalmasak streaming játékra.

Kapcsolódó tartalmak kereséséhez az alábbi címkék használatát javasoljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .